fbq
Ulkomaat
27.01.2022 17:22
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press
Donald Trump & Teemu Selänne.
Hämmentävä video leviää netissä – oliko Teemu Selänne golfaamassa Donald Trumpin kanssa? Kuuntele ja päättele itse!
Ulkomaat
27.01.2022 17:22
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: All Over Press

Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija Teemu Selänne lukeutuu siihen harvalukuiseen suomalaisurheilijoiden joukkoon, joka on julkisesti tunnustanut kannattavansa Donald Trumpia. Kaliforniassa asuva Finnish Flash on seissyt avoimesti Trumpin joukoissa.

Nyt näyttäisi jopa siltä, että Teemu, 51, on ollut golfaamassa yhdessä Donaldin, 75, kanssa. Täyttä varmuutta tästä ei ole, mutta siltä se ainakin vahvasti vaikuttaa.

Netissä nimittäin julkaistiin tänään torstaina (27.1.) paljonpuhuva YouTube-video, jolla nähdään Donald Trump golfaamassa ja jonka taustalla kuullaan erehdyttävän paljon Teemulta kuulostavan henkilön ääni.

Lue myös: Sirpa ja Teemu Selänteen taloon saapui kutsumaton vieras, kiekkolegenda tarttui golf-mailaan - Sirpa julkaisi kauhistuttavan videon!

NHL-seura Anaheim Ducksin legenda Teemu Selänne on Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija.
NHL-seura Anaheim Ducksin legenda Teemu Selänne on Suomen kaikkien aikojen jääkiekkoilija.

Ponnahti politiikka-show’sta

Kyseinen video on peräisin amerikkalaisen poliittisen kommentaattorin David Pakmanin isännöimästä The David Pakman Show'sta, jonka viimeisin jakso ladattiin tänään torstaina YouTubeen.

Lue myös: Tyrmäävät miniäehdokkaat! Tällaisia kaunottaria ovat Teemu Selänteen poikien tyttöystävät: Sirpa julkaisi lemmekkäät pariskuntakuvat Eemilistä ja Eetusta rakkaidensa kanssa - katso!

Yli 100 000 näyttökertaa keränneessä jaksossa David Pakman perkaa Donald Trumpin mahdollisuuksia ja motiiveja asettua uudelleen ehdolle Yhdysvaltojen presidentiksi. Analysoinnin lomassa YouTube-show'ssa väläytetään videota Trumpista golfaamassa.

Kyseinen kohta alkaa videolla ajassa 02.15:

 

Hehkuttaa Trumpia

Liikemiehenä ja mediapersoonana marinoitunut Donald Trump toimi Yhdysvaltain 45. presidenttinä vuosina 2017–2021. Netissä vauhdilla leviävällä golfvideolla täysin Teemu Selänteeltä kuulostava henkilö esitteleekin Trumpin Yhdysvaltojen 45. presidenttinä.

45:s ja 47:s, Trump ennättää lisäämään vihjaten, että ottaisi istuvan presidentin Joe Bidenin jälkeen jälleen ohjakset omiin käsiinsä.

Kyllä! Mr. Trump, hyvät naiset ja herrat, täysin Teemulta kuulostava ääni hehkuttaa.

Lue myös: Teemu Selänteen kostea synttäriputki: biletti kaksi päivää ilman Sirpaa - katso video!

Donald Trump vihjailee mielivänsä takaisin Yhysvaltojen presidentiksi.
Onko tätä luvassa lisää? Donald Trump vihjailee mielivänsä takaisin Yhysvaltojen presidentiksi.

"Ihan varmasti Teemu"

YouTubessa ja Twitchissä esitettävä David Pakman Show on suosittu poliittinen ohjelma. Tämänkertainen jakso on kirvoittanut jo yli 1800 kommenttia YouTuben kommenttiosioon, mutta valtaosa niistä käsittelee lähinnä Trumpin mahdollisuuksia nousta uudelleen USA:n vallankahvaan.

Lue myös: Teemu Selänteen Sirpa-vaimo pitkästä parisuhteesta: Meillä on aina seksihelle!

Sen sijaan eräs suomalainen tubekatsoja tajusi heti tarttua Teemu-kulmaan. Nimettömänä pysyttelevä tavan kansalainen kertoo ymmärtäneensä välittömästi jakson nähtyään, että videolla kuullaan todella Teemu Selänteen ääni.

– Kyllähän Teemun siitä tunnistaa heti. Se on ihan varmasti Teemu, naurua myöten. Ei siinä ole mitään epäselvää, Seiskalle selvitetään.

Donald Trump tykkää golfata. Aivan kuten Teemu Selännekin.
Donald Trump tykkää golfata. Aivan kuten Teemu Selännekin.

”Amerikalle parempi vaihtoehto”

Loisteliaan kiekkouransa kesällä 2014 paketoineen Teemun poliittinen kanta tuli selväksi viimeistään joulukuussa 2016. Tuolloin hän antoi Apu-lehdelle haastattelun, jossa ei peitellyt tyytyväisyyttään presidentinvaalit voittaneesta Trumpista.

Lue myös: Kääk, mikä komistus! Teemu Selänteen poika on kuin ilmetty isänsä - Eetu, 24, juhlii synttäreitään: ”Sinusta on tullut niin upea”

– Moni ei uskaltanut edes sanoa äänestäneensä Trumpia. Uskon, että Trump oli tähän kohtaan Amerikalle parempi vaihtoehto, Teemu naulasi tuolloin Apu-lehdessä.

Teukka Salama on kova golfmies. Oheisessa kuvassa hän poseeraa golfviheriöllä toisen kiekkolegendan, amerikkalaisen Jeremy Roenickin kanssa:

Kuukautta myöhemmin, tammikuussa 2017 Trump vannoi virkavalansa Washingtonissa Yhdysvaltojen 45. presidenttinä. Teemu reagoi historialliseen tapahtumaan toivottamalla Donaldille onnea julkisesti Twitter-tilillään.

– Herra Trump, Yhdysvaltain 45. presidentti, onnea! Ei tule olemaan helppoa mutta toivottavasti sinä ja henkilökuntasi voitte tehdä Amerikasta jälleen suuren, Selänne kirjoitti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »