Katso kuvat!

Yhä mallin mitoissa! Ikinuori huippumalli Victoria Silvstedt kuumempana kuin koskaan – katso hurmaavat bikinikuvat!

Ulkomaat | 24.02.2021 22:00

Ruotsalainen huippumalli Victoria Silvstedt, 46, nauttii olostaan Karibian auringon alla. Playboyssakin poseerannut Victoria on yhä mallinmitoissa, sillä hänen bikinikroppansa voisi astella hyvin catwalkilla. 

Hän on lomaillut Ranskan omistamalla Saint-Barthélemyn saarella jo pidemmän aikaa, sillä ruotsalainen vaaleaverikkö on ollut siellä jo muutamia kuukausia. 

Lue myös: Ruotsalainen herkkupeppu Victoria Silvstedt, 46, kirmaili rannalla kuin entinen Playboy-stara - paparazzikuvat! 

Kuumasti porottava aurinko sai hänet kastautumaan veteenkin pienoisissa bikineissä, jotka korostivat hänen uskomatonta vartaloaan entisestään. Hän ei silti uppoutunut veteen aivan täysin, koska ei kastellut tuuheaa blondia tukkansa, jonka hän oli sitonut kiinni uintihetkellä. 

Ruotsalaisen huomio kuitenkin herpaantui hiekkarannalla, kun hän jäi ihailemaan rantahiekasta tehtyä veistosta, joka kuvasti rakastelevaa pariskuntaa. 

Victoria-Silvstedt uimassa
2

Lue myös: Kuvat: Playboy-seksipommi Victoria Silvstedtin peppu koki kovia – tyrmäävän kaunottaren pikkuruiset bikinit tekivät ikävän tempun!

3
7

Luksuselämää

Victoria on nauttinut luksuselämän iloisia vuosikymmeniä. Hän on reissannut ympäri maapalloa voitettuaan Miss Maailma -kauneuskilpailun vuonna 1993. Pian sen jälkeen Playboy-kartanon edesmennyt kreivi Hugh Hefner houkutteli Victorian poseeraamaan lehtensä Playmatena. 

Lue lisää: Victoria Silvstedt esitteli rantakuntoaan satojen eurojen uimapuvussa: 44-vuotias ex-malli on yhä mallin mitoissa – kuva!

Siitä asti hän on viihtynyt maailman tunnetuimmissa suihkuseurapiireissä. Nykyisin hän seurustelee miljonääri Maurice Dabbahin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2007.

6

Lue myös: Ruotsalainen seksisymboli Victoria Silvstedt, 46, elää luksuselämää ympäri maailman – näin hän sen tekee!

4
3
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!