Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt esitteli rantakuntoaan satojen eurojen uimapuvussa: 44-vuotias ex-malli on yhä mallin mitoissa – kuva!

Ruotsalaismalli Victoria Silvstedt bongattiin Cannesissa sijaitsevan luksushotelli Cap-Eden-Rocin allasalueelta alkuviikolla. 44-vuotias ex-malli nautiskeli lämpimästä päivästä Sama Daneshin vaaleansinisessä uimapuvussa, joka korosti hänen kapeaa vyötäröään.

Uimapuku maksaa yli 300 euroa.

Victoria Silvstedt

Victoria viettää tämän viikon Cannesin elokuvajuhlilla. Ainakin hänen Instagram-tilillään julkaistujen kuvien perusteella erilaisia juhlatilaisuuksia on riittänyt joka illalle.

Lue myös: Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt esittelee luksuselämäänsä somessa - tsekkaa huikeat alusvaate- ja bikinikuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The art of technicolor @degrisogono Dress @georgesmakaroun #cannesfilmfestival #degrisogono

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) on

Victoria nousi julkisuuteen edustettuaan Ruotsia Miss Maailma -kilpailussa vuonna 1993. Sen jälkeen hän on toiminut muun muassa Chanelin, Diorin ja Valentinon mallina.

Victoria on niittänyt mainetta myös Playboy-lehdessä. Hänet valittiin kuukauden Playmateksi joulukuussa 1996, ja seuraavana vuonna hänet valittiin vuoden Playmateksi.

Victoria on nähty yli 500 lehden kannessa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!