Katso kuva!

Victoria Silvstedt esitteli rantakuntoaan satojen eurojen uimapuvussa: 44-vuotias ex-malli on yhä mallin mitoissa – kuva!

Hllwd | 23.05.2019 16:25

Ruotsalaismalli Victoria Silvstedt bongattiin Cannesissa sijaitsevan luksushotelli Cap-Eden-Rocin allasalueelta alkuviikolla. 44-vuotias ex-malli nautiskeli lämpimästä päivästä Sama Daneshin vaaleansinisessä uimapuvussa, joka korosti hänen kapeaa vyötäröään.

Uimapuku maksaa yli 300 euroa.

Victoria Silvstedt

Victoria viettää tämän viikon Cannesin elokuvajuhlilla. Ainakin hänen Instagram-tilillään julkaistujen kuvien perusteella erilaisia juhlatilaisuuksia on riittänyt joka illalle.

Lue myös: Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt esittelee luksuselämäänsä somessa - tsekkaa huikeat alusvaate- ja bikinikuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The art of technicolor @degrisogono Dress @georgesmakaroun #cannesfilmfestival #degrisogono

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt) on

Victoria nousi julkisuuteen edustettuaan Ruotsia Miss Maailma -kilpailussa vuonna 1993. Sen jälkeen hän on toiminut muun muassa Chanelin, Diorin ja Valentinon mallina.

Victoria on niittänyt mainetta myös Playboy-lehdessä. Hänet valittiin kuukauden Playmateksi joulukuussa 1996, ja seuraavana vuonna hänet valittiin vuoden Playmateksi.

Victoria on nähty yli 500 lehden kannessa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!