Ruotsalainen seksisymboli Victoria Silvstedt, 46, elää luksuselämää ympäri maailman – näin hän sen tekee!

Hllwd | 16.01.2021 10:01

Huippumalli Victoria Silvstedt, 46, on viihtynyt viime kuukaudet Karibian auringon alla. Tuoreet kuvat paljastavat hänen olevan rautaisessa kunnossa.

Saint-Barthélemyn saaren hiekkarannoilla tepastellut tähti suorastaan häikäisee niukoissa bikineissään. Ruotsissa syntynyt mallikaunotar asuu suurimman osan vuodestaan loma-asunnollaan Karibialla. Tämä käy ilmi myös tähden Instagram-tililtä, jolla Victoria esittelee tyrmääviä asukuviaan ahkerasti 756 000 seuraajalleen.

Tähdellä on useita koteja ja lomahuviloita ympäri maailmaa. Asuntoja löytyy niin New Yorkista, Miamista kuin Monacosta. Victoria on on tuttu vieras Saint-Tropez’n äveriäissä rantamaisemissa Rivieralla, ja hänellä tiedetään lisäksi olevan hulppea seitsemän huoneen saaristohuvila Ruotsissa. Siellä hän viettää usein juhlapyhiään.

Victoria Silvstedt

Esillä 1990-luvulta asti

Kauneuskilpailuissakin menestynyt Victoria on pyörinyt seurapiireissä jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Ura mallimaailmassa lähti nousukiitoon Playboyn kuukauden puputytön kuvista vuonna 1996. Vuotta myöhemmin Hugh Hefnerin lempityttö palkittiin vuoden Playmate-tittelillä. Victoria on poseerannut myös Chanelille, Valentinolle ja lukuisille muille muotitaloille.1990-luvun lopussa Victoria kokeili musiikkiuraa ja levytti albumin. Hän kuitenkin totesi Aftonbladetille toissa vuonna, ettei enää aio palata musiikkiin. Vuonna 2009 Victoria tähditti yhden tuotantokauden verran nimeään kantavaa tosi-tv-sarjaa Victoria Silvs-tedt: My Perfect Life.

Victoria Silvstedt

Mieskin on miljonääri

Ruotsalaiskaunottaren tiedetään heilastelevan sveitsiläistä miljonääriä Maurice Dabbahia. Vaikka kaksikko on pitänyt yhtä jo yli 13 vuotta, Victoria ei ole virallistanut parisuhdetta.

Julkkisblondi on myös aktiivinen sijoittaja ja rakentaa brändiään sosiaalisessa mediassa. Hänellä on jopa oma kuohuviinimerkki.

Menestyneen valokuvamallin varallisuudeksi on arvioitu hurjat 12,3 miljoonaa euroa.

Lue myös: Ruotsalainen herkkupeppu Victoria Silvstedt, 46, kirmaili rannalla kuin entinen Playboy-stara - paparazzikuvat!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!