fbq
Ulkomaat
29.11.2021 14:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Will Smith
Will Smithin erosurua seurasivat oudot oireet: ”Oksensin orgasmin jälkeen” – särkynyt sydän ei parantunut seksiseikkailuilla
Ulkomaat
29.11.2021 14:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Will Smith, 53, julkaisi tässä kuussa elämäkertansa Will. Kirjassa tähti paljastaa yksityiskohtia elämänvaiheestaan, jolloin sydänsurut saivat hänet voimaan pahoin petipuuhien päätteeksi.

Will sanoo silloisen tyttöystävänsä pettäneen häntä, jonka seurauksena hänelle kehittyi outoja oireita. Kyse oli Willin ensimmäisestä vakavasta parisuhteesta, jonka päättyminen otti koville.

- Tarvitsin helpotusta, mutta sydänsuruihin ei ole lääkettä. Turvauduin homeopaattisiin tuotteisiin ja villiin seksielämään.

- Olin tuolloin harrastanut seksiä vain yhden naisen kanssa tyttöystäväni lisäksi, mutta muutaman kuukauden aikana minusta tuli kuin seksinhimoinen hyeena.

Näyttelijä kertoo harrastaneensa seksiä lukuisten naisten kanssa, mutta toteaa sen olleen perustavanlaatuisesti ristiriidassa hänen todellisen minänsä kanssa. Tämä sai miehen voimaan pahoin.

- Minulle alkoi ilmetä psykosomaattisia oireita orgasmin jälkeen. Aloin kirjaimellisesti yökkiä ja toisinaan jopa oksensin.

Lue myös: Leffastaran vaimo ruikuttaa surkeasta avioseksistä - puoliso Will Smith: "Harkitsin itsemurhaa"

VAIKEA ELÄMÄNVAIHE

Oireista huolimatta hän jatkoi aktiivista seksielämäänsä sen toivossa, että saisi särkyneen sydämensä kursittua kasaan.

- Toivoin joka ikinen kerta, että tämä kaunis tuntematon nainen olisi se oikea, joka rakastaisi minua. Se, joka veisi tämän tuskan pois.

- Mutta aina lopulta löysin itseni surkeasta tilanteesta, ja naisen silmiin katsominen vain syvensi tuskaani. 

Kuitenkin Will toteaa tehneensä sovinnon asian kanssa ja sanoneen, ettei suhdetta vain ollut hänelle tarkoitettu. Hän luonnehtii tuota aikaa elämässään vihan ja tuhon sävyttämäksi. Will muistaa jopa keränneen kaikki ex-tyttöystävälleen ostamansa lahjat ja sytyttäneensä ne ilmiliekkeihin.

Nykyään Will on naimisissa Jada Pinkett Smithin kanssa, ja heillä on kolme täysi-ikäistä lasta. Kaksikko meni naimisiin vuonna 1997. Näyttelijä on puhunut julkisuudessa avoimesta suhteesta vaimonsa kanssa.

Lue myös: Näyttelijä Will Smith täräyttää: "Emme ole vaimoni kanssa yksiavioisia" - molemmilla suhteita liiton ulkopuolella!

Lähteet: Page Six, The Huffington Post

Will Smith ja Jada Pinkett Smith
Will ja hänen näyttelijävaimonsa Jada yhdessä Gemini Man -elokuvan punaisella matolla.