fbq
Ulkomaat
01.11.2021 21:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja YouTube
Will Smith ja Jada Pinkett Smith
Leffastaran vaimo ruikuttaa surkeasta avioseksistä - puoliso Will Smith: "Harkitsin itsemurhaa"
Ulkomaat
01.11.2021 21:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja YouTube

Näyttelijä-räppäri Will Smith, 53, avautuu ensimmäistä kertaa elämänsä synkistä hetkistä YouTube Originals -uutuusdokumentissa Will Smith: The Best Shape of My Life.

Toistaiseksi fanit ovat saaneet esimakua 8. marraskuuta julkaistavasta dokumentista vain koukuttavan trailerin kautta. 

Dokumentin pääteema on laihdutus. 

Lue myös: Sir Anthony Hopkins ei ole nähnyt kahteen vuosikymmeniin tytärtään: En kadu tekemiäni virheitä

Will on sitoutunut kunnianhimoiseen tavoitteeseen pudottaa painoaan 20 kiloa 20 viikossa. Elämänmuutos toi yllättäviä asioita miehen eteen.

– Kun lähdin tähän ohjelmaan, ajattelin pääseväni elämäni kuntoon fyysisesti. Mutta henkisesti olinkin jossain aivan muualla, Will toteaa. 

 

Lue myös: Herranjestas, mitä kaunottaria! Seiskan Muotipoliisi ratsasi halloween-kurpitsan värisen tähdet bilelookeissa – katso

Avautui järkyttyneille lapsilleen itsetuhoisuudestaan

Laihdutusprosessin aikana Will törmäsi mielensä demoneihin ensimmäistä kertaa.

Trailerissa nähdään, kuinka itkevä Will on kokoontunut läheistensä kanssa pyöreän pöydän ympärille ja paljastaa heille järkyttävän tiedon itsestään.

– Löysin itsestäni paljon piilotettuja asioita. Se on ainoa kerta elämässäni, kun olen harkinnut itsemurhaa, kyynelehtivä Will sanoo rakkailleen.

Lue myös: Somekansa raivostui! Adam Levine kavahti lavalle kirmannutta fania ja huusi kirosanan - näin tähti kommentoi kohukäytöstään!

Tässä vaiheessa yleisölle jää epäselväksi, missä tilanteessa tarkalleen Willillä on ollut itsetuhoisia ajatuksia ja miten hän on niitä käsitellyt.

Pöydän ääressä istuvien lasten Treyn, 28, Willow’n, 20, ja Jadenin, 23, ilmeistä kuitenkin heijastuu järkytys isän paljastuksesta. 

Will Smith, Jada Pinkett Smith, Jaden ja Trey Smith
Jadan halauksessa on Willin esikoispoika Trey miehen ensimmäisestä avioliitosta. Willillä ja Jadalla on kaksi yhteistä aikuista lasta: Jaden (vas.) ja tytär Willow.

 

Nöyryyttäviä seksikommentteja vaimolta

Will ei säästele itseään dokumentissa. 

Lue myös: Jo on ökylahjat! Keanu Reeves osti kaikille stunttimiehilleen Rolex-kellot: kuvat

Näyttelijän mielenterveyden ongelmat nousevat esiin, kun hän keskustelee vaimonsa, näyttelijä Jada Pinkett Smithin, 50, kanssa pariskunnan seksiongelmista. 

Julkkisparin makuuhuoneen pulmista on tullut hyvinkin julkisia.

Jada vast'ikään tilitti Red Table Talk -ohjelmassa lifestyle-guru, näyttelijä Gwyneth Paltrow’lle surkeaa avioseksiään. 

Will Smitha ja Jada Pinkett Smith
– Olen sanonut Willille, että hän voi tehdä mitä haluaa, kunhan pystyy seuraavana päivänä katsomaan itseään peilistä ja olla sujut itsensä kanssa, Jada kertoi HuffPostille.

Lue myös: Höperöityykö Harrison Ford, 79? Hukkasi luottokorttinsa Sisiliassa - neuvokas turisti pelasti tähden ahdingosta

Jadan mukaan siippa Will ei anna hänelle sitä, mitä hän seksuaalisesti tarvitsisi.

– Aloitimme yhteisen matkamme hyvin nuorina, olin itse 22-vuotias. Sitä helposti odottaa kumppanin tietävän, etenkin seksiasioissa, mitä haluan. Sitä ajattelee, että jos toinen rakastaa, niin kyllähän hänen pitäisi tietää ja pystyä lukemaan ajatukseni. Tällainen ajattelu on valtava sudenkuoppa, Jada pohtii avioelämäänsä. 

US Sunin mukaan fanit raivostuivat Jadalle tämän seksitilityksistä, joiden koettiin nöyryyttävän aviomiestä. 

Lue myös: Cristiano Ronaldo tulossa isäksi kuudetta kertaa - Georgina-rakas odottaa kaksosia!

Moniavioisuus houkuttelee 

Jada on Willin toinen vaimo. Liitto solmittiin vuonna 1997, ja parilla on kaksi yhteistä lasta. 

Yli 20 vuotta kestäneen liiton huhutaan kokeneen monet syrjähypyt. Sivusuhteisiin ovat syyllistyneet liiton molemmat osapuolet. 

Lue myös: Yyyhhh.... Teinisarja Riverdalen tähti KJ Apa teki itselleen maitokahvit mallivaimo Clara Berryn rintamaidosta!

Viime vuonna Jada vihjaili jonkinlaisesta suhteesta räppäri August Alsinaan

Jadan mukaan yhteys Alsinaan syntyi vuonna 2017, kun avioliitto Willin kanssa oli vaikeuksien vuoksi tauolla. 

August Alsina
Jadalla on ollut sutinaa räppäri August Alsinan kanssa.

 

Lue myös: Vauva paljasti Arnold Schwarzeneggerin syrjähypyn! Moni maailmantähti on langennut perheensä lastenhoitajaan tai alaiseensa

Will taas on todennut avioliitostaan, että se on yhteisestä sopimuksesta avoin liitto, jossa molemmat osapuolet ovat saaneet tutustua moniaviolliseen elämäntapaan. 

Moniavioisuus on houkutellut Williä jo nuoruudesta lähtien, mutta kristillinen kasvatus on hidastanut miehen menoa.

– Tunsin häpeää haaveillessani moniavioisuudesta. Ajatus siitä, että saisi elää 20 rakastamansa naisen kanssa vaikutti hienolta idealta, Will kertoi aikanaan GQ-lehdelle.

Lue myös: CNN: Rust-elokuvan apulaisohjaaja antoi Alec Baldwinille aseen ja sanoi sen olevan "tyhjä" - kammottava virhe johti pääkuvaajan hengenmenoon

Tilaa Seiskan uutiskirje! »