fbq
Ulkomaat
28.09.2021 14:42
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Will Smith ja Jada Pinkett Smith
Näyttelijä Will Smith täräyttää: "Emme ole vaimoni kanssa yksiavioisia" - molemmilla suhteita liiton ulkopuolella!
Ulkomaat
28.09.2021 14:42
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Will Smith, 53, on antanut harvinaisen harvinaisen haastattelun GQ -miestenlehdelle. Pitkässä haastattelussa mehukkaimmat kohdat liittyvät siihen, kuinka Will puhuu suhteestaan vaimoonsa Jada Pinkett Smithiin, 50.

Will kertoo aluksi, kuinka hänen suhteensa Jadaan alkoi niin sanotusti yksiavioisena, mutta kehittyi myöhemmin erilaiseksi.

- Meillä oli merkityksellisiä ja pitkiä keskusteluita siitä, millainen on täydellinen parisuhde ja mikä on täydellinen tapa kahdenväliseen kanssakäymiseen. Suurimman osan suhteestamme valitsimme olla yksiavioisia ajatellen, ettei se kuitenkaan ole ainoa ihanteellinen suhdemuoto, hän avaa.

Will ja Jada Smith
Tässä pariskunta poseeraa Gemini Man -elokuvan punaisella matolla pari vuotta sitten. Will näytteli elokuvassa pääosaa.

 

Luottamusta ja vapauksia

Samassa haastattelussa Will kertoo, että pariskunnan antaneen toisille niin luottamusta kuin vapautta uskoen siihen, että jokaisen on löydettävä itselleen sopiva tie.

- Avioliitto ei voi olla meille kuin vankila, hän toteaa järjestelyistään vaimonsa kanssa.

Artikkelin kirjoittanut toimittaja noteeraa, että Will vihjasi hienovaraisesti, ettei Jada ole ainoa, jolla on ollut seksisuhteita liiton ulkopuolella. Näyttelijä kertoo, ettei suosittele heidän tekemiään suhderatkaisujaan kaikille.

- Mutta minulle suurin rakkauden määritelmä ovat vapaudet sekä tinkimätön rakkaus, joita olemme toisillemme antaneet, tähti toteaa.

Lue lisää: Näyttelijäkonkari avoimena: ”Yksikään viisas ihminen ei ole kutsunut minua n…”  – Will Smithin keinot rasismin selättämiseen ovat selkeät

Will Smith
Smith on tehnyt merkittävät roolinsa muun muassa elokuvissa Men In Black ja Independence Day. Lisäksi hänet tiedetään Bel-Airin prinssi -sarjasta.

 

Viime vuoden suhdekohu

Tähtinäyttelijä myös sivuaa kohuliiton ympärillä pitkään myllänneistä juoruista, joiden mukaan kaksikon avioliitto olisi hyvinkin vapaamielinen. Kesällä 2020 räppäri August Alsina väitti, että on ollut näyttelijän vaimon Jadan kanssa suhteessa tämän luvalla.

Jada kumosi väitteet siitä, että aviomies Will olisi antanut luvan moiseen, mutta suhteen hän myönsi. Red Table Talk -ohjelmassa hän puhui suoraan siitä, kuinka tällainen ”kommellus” toden totta oli tapahtunut sillä aikaa, kun Willin ja Jadan suhde oli jonkin aikaa tauolla.

Huhuista ja kohuista huolimatta kaksikko on edelleen naimisissa. Liitto sai alkunsa jo vuonna 1997, ja heillä on kaksi yhteistä lasta Willow, 20, ja Jaden, 23. Lisäksi Willilla on 28-vuotias Trey-poika aiemmasta liitostaan. Yksi syy tähtinäyttelijän avoimuuteen elämästään juuri nyt saattaa olla se, että häneltä julkaistaan pian elämäkerta.

Lue lisää: "Olen elämäni huonoimmassa kunnossa!" Näyttelijä Will Smithin rehellinen kuvapäivitys sai aikaan palautevyöryn: "Rakastan tätä"

Lähteet: Entertainment Tonight, GQ, Page Six

Tilaa Seiskan uutiskirje! »