fbq
Ulkomaat
10.12.2021 13:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
charlene
Vieroitukseen päätynyt ruhtinatar Charlene onnittelee 7-vuotiaita kaksosiaan - koskettava päivitys
Ulkomaat
10.12.2021 13:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Monacon ruhtinas Albertin, 63, ja ruhtinatar Charlenen, 43, kaksoset täyttivät perjantaina (10.12.) seitsemän vuotta. Synttäreiden kunniaksi Charlene-äiti julkaisi kauniin kuvan lapsistaan.

Kuvassa valkoisiin puetut Gabriella ja Jacques ihailevat tarjottimella heidän edessään nököttävää synttärikakkua. Kakku on seiskan muotoinen, ja sitä koristavat kynttilät. Synttärisankarien taustalla näkyy värikkäitä ilmapalloja.

- Hyvää syntymäpäivää vauvani. Kiitos Jumala, että siunasit minua näin mahtavilla lapsilla. Olen todellakin siunattu. Rakkaudella, äiti, Charlene kirjoittaa.

Kaksoset joutuivat olemaan tänä vuonna puoli vuotta erossa äidistään. Charlene toipui vakavasta infektiokierteestä Etelä-Afrikassa koko kesän ajan. Kuvat riutuneesta Charlenesta keräsivät kansainvälistä huomiota.

Lue myös: Ranskalaislehtien kohutiedot: Ruhtinatar Charlene on vieroitushoidossa Sveitsissä vakavan lääkeriippuvuuden takia

Kun Charlene palasi marraskuussa Monacoon, hän viipyi vain muutaman päivän perheensä luona. Charlene kirjautui marraskuussa Sveitsissä sijaitsevaan yksityiseen sairaalaan uupumuksen ja lääkeriippuvuuden vuoksi. Albertin mukaan päätös hoitoon hakeutumisesta tapahtui yhdessä, sillä molemmat ymmärsivät, että Charlene ei ollut toimintakykyinen vaan tarvitsi ammattiapua.

Lue myös: Monacon ruhtinatar Charlene on yhä hoidossa lääkeriippuvuuden takia - Albert huolehtii lapsista, vakuuttaa haastattelussa: "Avioliittoni on kunnossa"

Albert on kiistänyt aviokriisin.

– Haluan tehdä selväksi, ettei parisuhteemme ole vaarassa. Vaimoni uupumus on seurausta hänen viime kuukausina kokemistaan leikkauksista, Albert painotti Paris Match -lehdessä.

– Lapset voivat melko hyvin. Tietysti he kaipaavat äitiään, mutta he ymmärtävät, että äiti tarvitsee lepoa. He myös tietävät, että pian he saavat äidiltään viestejä ja pääsemme tapaamaan häntä, ruhtinas jatkoi.

Monacon ruhtinashuoneessa on yhä voimassa käytäntö, jonka mukaan poikaperillisestä tulee kruununperillinen. Vaikka Gabriella syntyi ensin, Jacques-veli on kruununperimysjärjestyksessä seuraavana isänsä jälkeen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »