fbq
Ulkomaat
20.11.2021 15:28
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Charlene
Ranskalaislehtien kohutiedot: Ruhtinatar Charlene on vieroitushoidossa Sveitsissä vakavan lääkeriippuvuuden takia
Ulkomaat
20.11.2021 15:28
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Monacon ruhtinas Albertin perhe-elämää varjostaa huoli vaimon, ruhtinatar Charlenen, voinnista.

Lue myös: Monacon ruhtinas Albertilta järkyttävä paljastus: ruhtinatar Charlene hoitolaitokseen, vointi heikkeni äkisti

Charlene, ristimänimeltään Charlene Wittstock, 43, oleskeli loppukesästä marraskuun alkuun kotiseudullaan Etelä-Afrikassa. Monacoon palattuaan hänen vointinsa heikkeni niin pahoin, että hän vetäytyi toipumaan ”nimeämättömään paikkaan Monacon ulkopuolelle”. Monacon ruhtinaskunnan hovin tiedotteen mukaan ruhtinatar Charlene ei tee edustustehtäviä ainakaan pariin viikkoon. Hän esimerkiksi jätti väliin Kansallispäivän (19.11.) tilaisuudet. 

Huhut yltyvät

Ranskalaislehtien tietojen mukaan Charlenen ”lepo hoitolaitoksessa” on todellisuudessa vieroitushoitoa. Esimerkiksi Voici kirjoittaa, että ruhtinatar kärsii vaikeasta lääkeriippuvuudesta. 

Viihdeuutisiin keskittyvä Le Gossip puolestaan kertoo lähteisiinsä viitaten, että Charlene on tällä hetkellä hoidossa Sveitsissä. Le Gossipin tietojen mukaan Charelenen ongelmana on yhtäaikainen unilääkkeiden ja kipulääkkeiden liikakäyttö.

Monaco
Monacon ruhtinasparia ei hetkeen nähdä yhdessä edustamassa. 

Albert kommentoi

Albert on kertonut tilanteesta People-lehdelle. Jutussa hän toteaa, että vaimoa vaivaa pahanlainen uupumus, tarkentamatta kuitenkaan, mistä uupumus on peruja. 

- Hän oli hyvin häkeltynyt. Hän ei pystynyt suoriutumaan virallisista velvoitteista, elämästä yleisesti tai edes perhe-elämästä.

Ruhtinas otti haastattelussa kantaa myös velloviin erohuhuihin.

- Joudun varmaankin sanomaan tämän vielä monta kertaa, mutta tällä ei ole mitään tekemistä parisuhteemme kanssa. Haluan tehdä tämän hyvin selväksi. Nämä eivät ole parisuhdeongelmia. Nämä ovat täysin toisenlaisia ongelmia.

Ranskalaislehtien julkaisemista tiedoista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »