fbq
Ulkomaat
24.10.2021 20:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Arnold Schwarzenegger
Vauva paljasti Arnold Schwarzeneggerin syrjähypyn! Moni maailmantähti on langennut perheensä lastenhoitajaan tai alaiseensa
Ulkomaat
24.10.2021 20:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Vuonna 1997 guatemalalaissyntyinen taloudenhoitaja Mildred ”Patty” Baena synnytti Joseph-pojan. Vain pari päivää aiemmin Arnold Schwarzeneggerin Maria-vaimo oli synnyttänyt Christopher-pojan. Molempien lasten isä oli Arnold. Kun puolison aviorikos selvisi terapiaistunnossa Maria Shriverille, päättyi 31 vuotta kestänyt liitto.

Arnold ja Maria
Arnold ja Maria

– En osannut edes epäillä isyyttä, ennen kuin Joseph oli 7–8-vuotias. Huomasin, miten hän alkoi muistuttaa minua. Suhde taloudenhoitajaamme on tyhmin asia, mitä olen liitossani tehnyt. Se aiheutti valtavaa tuskaa Marialle ja lapsillemme, Arnold tilitti 60 Minutes -ohjelmassa.

Joseph ja Mildred
Joseph ja Mildred

Lue myös: Nuorentunut Arnold Schwarzenegger, 72, paljastaa muutoksen salaisuuden: ”Tässä iässä on huolehdittava terveydestä!”

Jude sai anteeksi

Jude ja Sienna
Jude ja Sienna

Kun The Young Pope -tähti Jude Law kihlautui näyttelijä Sienna Millerin kanssa, oli hänellä edellisestä liitostaan kolme lasta. Vuosia kestänyt on–off-suhde sai syvän särön, kun Jude päättyi lakanoiden väliin lastensa hoitajan Daisy Wrightin kanssa. Sienna antoi syrjähypyn anteeksi, mutta lopulta suhde silti kariutui.

Lue myös: Kaunis psykologityttöystävä otti aurinkoa yläosattomissa häpeilemättä – Jude Law keskittyi kännykkäänsä! Kuvat!

Turvamies tuhosi avioliiton?

Heidi ja Seal
Heidi ja Seal

Huippumalli Heidi Klumin ja muusikko Sealin unelmaliitto särkyi yllättäen vuonna 2014. Pian levisi juoruja, joiden mukaan liitto kariutui Heidin petettyä miestään turvamiehensä kanssa. Jälkikäteen Heidi on myöntänyt suhteen henkivartijaansa, mutta kiistänyt syrjähypyn perustellen, että liitto päättyi Sealin aggressiivisen käytöksen vuoksi.

Lue myös: Vau! Heidi Klumin upea Leni-tytär, 16, ryhtyi huippumalliksi - katso kuvat ja video ensimmäisistä poseerauksista!

Lastenhoitaja lohduttajana

Ben ja Jennifer
Ben ja Jennifer

Näyttelijäpari Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin liitto kesti monet vastoinkäymiset, kuten Benin päihdeongelmat. Vuosi 2015 oli myrskyisä, sillä tuolloin Hollywoodissa supistiin Benin ja perheen lastenhoitajan Christine Ouzounianin salasuhteesta. Ben kiisti väitteet, mutta erottuaan Jenniferistä haki hän lohtua Christinen sylistä, Radar uutisoi.

Christine
Christine

Lue myös: Kuvat eivät valehtele! Jennifer Lopez ja Ben Affleck suutelivat kiihkeästi ravintolassa - paparazzi iski!

Kaksoiselämä särki Gwenin sydämen

Gwen ja Gavin
Gwen ja Gavin

Poppari Gwen Stefani päätti sydän särkyneenä 13-vuotisen avioliittonsa muusikko Gavin Rossdalen kanssa, kun tämän kaksoiselämä selvisi hänelle. Gavin oli pelehtinyt jo pitkään pariskunnan australialaisen lastenhoitajan Mindy Mannin kanssa.

– Gwen oli murheen murtama, raivoissaan ja hämmentynyt, lähipiiri kertoi Us Weeklylle.

Lue myös: Kaksi upeaa morsiuspukua! Gwen Stefani ja Blake Shelton saivat toisensa hulppeissa häissä – Gwenin upeat häämekot ovat yhdistelmä seksiä ja glamouria!

Uma jäi toiseksi

Ethan ja Uma
Ethan ja Uma

Leffatähti Ethan Hawke oli naimisissa kollegansa Uma Thurmanin kanssa 1998–2005. Liitto päättyi, kun liikkeelle lähti vahvoja huhuja Ethanin suhteesta perheen lastenhoitajaan Ryan Shawhugesiin. Mies kiisti väitteet, mutta pari vuotta myöhemmin nai Ryanin. Pari on yhä naimisissa, ja heillä on kaksi lasta.

Ryan ja Ethan
Ryan ja Ethan

Lue myös: Mikä näky! Uma Thurmanin ja Ethan Hawken kaunis Maya-tytär, 22, polski pikkuruisissa alusvaatteissa Venetsiassa - kuvat!

Oops, retkahdin koreografiin

Justin ja Britney
Justin ja Britney

Kauan sitten, 1990-luvulla musiikkimaailman kuumin pari oli Justin Timberlake ja Britney Spears. Vuosien seurustelu päättyi, kun Justinin korviin kantautui tieto Britneyn ja tämän konserttikoreografin Wade Robsonin välinen sutina. Nuoret erosivat ja perustivat perheet tahoillaan.

Wade
Wade