fbqVau! Heidi Klumin upea Leni-tytär, 16, ryhtyi huippumalliksi - katso kuvat ja video ensimmäisistä poseerauksista! | Seiska
Hllwd
11.12.2020 14:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Heidi Klum ja Leni
Vau! Heidi Klumin upea Leni-tytär, 16, ryhtyi huippumalliksi - katso kuvat ja video ensimmäisistä poseerauksista!
Hllwd
11.12.2020 14:05
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Malli-juontaja Heidi Klum, 47, sai rinnalleen Vogue-lehden kansikuvauksiin tyttärensä Leni Klumin, 16.

Heidi ja Leni poseeraavat näyttävästi Saksan Vogue-lehden kannessa. Molemmat myös julkaisivat tuotoksen omilla kanavillaan sosiaalisessa mediassa. Heidi ylistikin pitkässä saksaksi kirjoitetussa viestissään tytärtään Instagram-tilillään. Heidi iloitsi Lenin uudesta urapolusta sekä kehui tämän luonteenpiirteitään. 

- Olen varma, että jännittävät ajat odottavat sinua. Vogue on paras tapa aloittaa haaveesi. Ja vaikka minun onkin hieman vaikeaa päästää sinusta irti, teen aina kaikkeni, jotta olisit onnellinen ja unelmasi toteutuvat. Olen ylpeä siitä, että olen äitisi! Kate Moss tsemppasi vapaasti suomennettuna Instagramissa.

Lue myös: Vau, mikä mirri, Heidi Klum! Hollywood-kaunotarten sääret säihkyvät minimekoissa – lue Seiskan muotipoliisin arvio!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Klum (@leniklum)

Myös Leni kiitti äitiään omalla Instagram-tilillään.

- Olen niin innoissani ensimmäisestä kannestani! Minulla oli niin hauskaa. En voisi haaveilla paremmasta alusta! Kiitos, että olit vierelläni Kate Moss, Leni hihkui.

Lenillä on toistaiseksi vain yhdeksän päivitystä Instagram-tilillään. Siitä huolimatta 16-vuotiaalla saksalaiskaunottarella on tilillään jo yli 266 000 seuraajaa.

Lue myös: Tällä asulla piilotat kesäkilot! Muotipoliisi arvioi Hollywood-tähtien raikkaan mekkotyylin: Heidi Klumin kaula-aukko on superantava – katso kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Klum (@leniklum)

Lue myös: Tunnistatko tätä mummelia huippumalliksi?! Heidi Klum osaa räväyttää halloween-asuillaan – kuvat!