fbq
Ulkomaat
06.07.2021 11:58
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Gwen Stefani ja Blake Shelton
Kaksi upeaa morsiuspukua! Gwen Stefani ja Blake Shelton saivat toisensa hulppeissa häissä – Gwenin upeat häämekot ovat yhdistelmä seksiä ja glamouria!
Ulkomaat
06.07.2021 11:58
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

No Doubt -yhtyeestäkin tutuksi tullut laulajasupertähti Gwen Stefani, 51, ja kantrilaulaja Blake Shelton, 45, ovat menneet naimisiin.

Häitä juhlittiin lauantaina yksityisesti Blaken omistamalla maatilalla Oklahomassa. Tilan pihamaalle oli rakennettu häitä varten pieni, valkea kappelirakennus, joka oli koristeltu valkoisin kukkasin.

Lue myös: Gwen Stefani ja Blake Shelton menivät kihloihin - ökysormuksen arvo yli puoli miljoonaa dollaria!

Laulajat ovat seurustelleet vuodesta 2015 lähtien.
Laulajat ovat seurustelleet vuodesta 2015 lähtien.

 

Gwen julkaisi maanantain ja tiistain välisenä yönä tunnelmallisen kuvan, jossa vasta nainut pariskunta uppoutuu hääkappelinsa edessä rakkaudentäyteiseen syleilyyn.

Gwenilla on kuvassa yllään huippusuunnittelija Vera Wangin tyllihelmainen, sensuelli häämekko. Aviomies Blake oli pukeutunut tyylikkääseen mustaan pukuun.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

 

Myös Vera Wang on julkaissut Instagram-tilillään kuvan suunnittelemastaan hääpuvusta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Gwen paljasti Instagramissa, että hänellä iltabileitä varten varattu toinenkin morsiusmekko, joka sopi paremmin bilettämistä varten.

Myös toisen häämekon oli suunnitellut Vera Wang. Bilemekko oli niin ikään seksikkään tyylikäs, jonka dekoltee oli häihin sopivasti sensuelli.

 

Tapasivat The Voicen kuvauksissa

Häähuhut saivat tuulta purjeisiin jo alle kuukausi sitten, kun Gwenin sormessa nähtiin kihlasormuksen rinnalla massiivinen timanttisormus.

Tähdet tutustuivat toisiinsa The Voice-ohjelman kuvauksissa vuonna 2015. Molemmat toimivat ohjelmassa tuolloin kilpailun tähtivalmentajina. Pari alkoi seurustelemaan vielä saman vuoden aikana. Viisi vuotta myöhemmin kyyhkyläiset kihlautuivat.

Kappeli oli Blaken mukaan rakennettu vartavasten parin häitä varten.
Kappeli oli Blaken mukaan rakennettu vartavasten parin häitä varten.

 

Pariskunta asuu Blaken näyttävässä kartanossa, Oklahomassa.
Pariskunta asuu Blaken näyttävässä kartanossa, Oklahomassa.

 

Laulajanuransa lisäksi Gwenin uusi aviomies Blake on toiminut useissa yhdysvaltalaisissa laulukilpailuissa tuomarina. The Voicen lisäksi hän on istunut tuomaripöydän takana ohjelmissa Nashville Star ja Clash of the Choirs.

Sekä Gwen, että Blake ovat olleet tahoillaan naimisissa useaan otteeseen. Gwen oli naimisissa vuosina 2002-2016 laulaja Gavin Rossdalen kanssa. Blake on astellut alttarille ennen nykyistä vaimoaan jo kaksi kertaa. Viimeisin avioliitto countrylaulaja Miranda Lambertin kanssa purettiin vuoden 2015 heinäkuussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »