fbqTupakointi kielletty? Kannabis on jo niin laillista osassa Yhdysvaltoja, että Kim Kardashianin laastaripoikaystävä Pete Davidson pisti jointin palamaan punaisella matolla – kuvat | Seiska
Ulkomaat
07.12.2021 12:04
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Pete D
Tupakointi kielletty? Kannabis on jo niin laillista osassa Yhdysvaltoja, että Kim Kardashianin laastaripoikaystävä Pete Davidson pisti jointin palamaan punaisella matolla – kuvat
Ulkomaat
07.12.2021 12:04
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Tupakka tappaa. Tupakka on pahan makuista, ikävän hajuista ja muun lisäksi kallista. Tupakka ei enää käryä rock-tähtien huulilla (jopa Keith Richards on lopettanut) tai elokuvien sankareiden suupielissä. Tupakointi onkin onneksi kielletty lähestulkoon kaikkialla. Se on terveysnäkökulmasta pelkästään hyvä asia.

Lue lisää: Huhut yltyvät: Onko tämä nuori huippukoomikko Kim Kardashianin uusi mies?

Vihreä aalto

Osassa Yhdysvaltoja laillinen marihuana ei jostain syystä omaa samanlaista negatiivista leimaa kuin perinteinen savuke, vaikka terveydelle haitallista sauhuttelua pössyttelykin toki on. Kim Kardashianiin romanttisessa mielessä yhdistetty koomikko Pete Davidson taitaa olla erittäinkin vannoutunut marimies, sillä hän pisti jatsitupakan palamaan punaisella matolla!

Pete

No, kyseessä ei nyt ollut ihan mikä tahansa kutsuvierasjuhla, vaan The Fabulous Furry Freak Brothers-piirrossarjan promootiotilaisuus Los Angelesissa. The Fabulous Furry Freak Brothers on alun perin underground-sarjakuva, jonka hahmot ovat kovastikin vihreän sauhun perään. Suomessa sarjakuvaa on julkaistu Friikkilän pojat -nimellä. Nyt Friikkilän hörhöt seikkailevat Tubi-palvelussa. Pete on antanut äänensä yhdelle sankareista. 

Freak B
Friikkilän veljesten animaatioseikkailuja spiikkaavat nämä starat. 
Pte

Lue myös: Kohukuvat julki! Meikitön Kim Kardashian käsi kädessä uuden kultansa kanssa – ei piitannut paparazzeista!

Mitä tulee Peten ja Kimin kohuttuun suhteeseen, niin aika monen mielestä kyseessä on niin sanottu laastarisuhde. Tätä mieltä on ollut esimerkiksi Kimin exä Kanye ”Ye” West. Kurvikuningatar-Kimiä ei ainakaan Los Angelesin promootiotilaisuudessa näkynyt, kutsuvieraat panivat merkille.