fbq
Ulkomaat
04.11.2021 21:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kim Kardashian
Huhut yltyvät: Onko tämä nuori huippukoomikko Kim Kardashianin uusi mies?
Ulkomaat
04.11.2021 21:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ailahtelevien mielialojen vaivaamasta Ye'stä, eli Kanye Westistä, eronnut Kim Kardashian, 41, on huhujen mukaan löytänyt uuden miesystävän tai ainakin laastarin. Kyseessä on herra nimeltään Pete Davidson. 36-vuotias newyorkilaiskoomikko on tuttu amerikkalaisille erityisesti Saturday Night Live -ohjelman vakiokasvona.

Viihdemedia TMZ kertoo, että Kim ja Pete on nähty New Yorkin iltaelämässä lyhyen ajan sisään jo kahdesti, eikä kyseessä taida olla pelkkä toverillinen yhdessäolo.

Erityishuomion sai molempien ilmaantumien Zero Bond -klubille marraskuun 3. päivä. Ensin saapui Kim upeassa mustassa pitkässä mekossa, joka imarteli seurapiiritähden kuuluja kurveja. Koska oli ilta ja pimeää, oli Kim verhonnut tummat silmänsä Balenciagan aurinkolaseilla. 

Kim
Kimin näyttäytyminen on aina tapaus.
Kim
Musta, pitkä mekko imarteli kurveja. Huomio kiinnittyy myös hanskoihin, jotka ovat samaa materiaalia mekon kankaan kanssa.
Kim
Kuvia kärkkyneet fanit ja paparazzit saivat jatkaa iltaansa klubin ulkopuolella.

Noin kymmenen minuutin päästä klubille saapui Pete. Vaikka julkisesti Kim ja Pete pitävät harkittua etäisyyttä, pienemmissä piireissä he lähentyvät paljonkin.

Lue myös: Sokkiero! Ariana Grande ja Pete Davidson purkivat kihlauksensa – ex-rakkaan kuolema suisti rakkauden raiteiltaan!

Pete Davidson
Pete Davidson kuuluu New Yorkin julkkisskenen a-listalle. Kuva syyskuulta muotigaalasta Metropolitan-museosta.

Tästä voi kehkeytyä jotain suurta, suurkaupungin seurapiireissä supatetaan. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »