fbq
Ulkomaat
22.11.2021 23:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Kim Kardashian
Kohukuvat julki! Meikitön Kim Kardashian käsi kädessä uuden kultansa kanssa – ei piitannut paparazzeista!
Ulkomaat
22.11.2021 23:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, ja näyttelijä-koomikko Pete Davidson, 28, ovat viihtyneet viime aikoina tiiviisti yhdessä. Parista on saatu napattua yhteiskuvia, jotka vahvistavat spekuloidun suhteen. Kim ja Pete nähtiin viime viikolla ”momagerin” Kris Jennerin miljoonakartanon liepeillä Palm Springsissä käsikkäin. Kuvat ovat levinneet netissä kulovalkean tavoin.

Kim Kardashian ja Pete Davidson
Kaunotar tarttui spontaanista tuoreen heilansa käteen, kun he lähtivät autoltaan poispäin. Kuvat kertovat heidän väleistään varsin paljon.
Kim Kardashian ja Pete Davidson

Yhteiskuvien lisäksi huomiota ovat herättäneet Kimin ja Peten mätsäävät SKIMS-merkin pyjamat.

Kim Kardashian
Kim huomasi kuvaajan, muttei tuntunut piittaavan juurikaan.
Pete Davidson

E Onlinelle on kerrottu, että Kim ottaa nykyisen suhdetilanteensa rennosti, eikä halua tehdä asiasta suurta numeroa. Silti hänen sanotaan olevan Petestä hyvin kiinnostunut.

- Kim on lumoutunut hänestä ja on hyvin innoissaan, lehdelle vakuutellaan.

”OVAT ERITTÄIN ONNELLISIA”

Vaikka jotkut ovat suhtautuneet netissä kriittisesti suhteen aitouteen, lähipiiristä on kantautunut lukuisia tietoja median korviin. Väitteet tukevat suhteen aitoutta. Kimin sisäpiiristä on nimittäin kerrottu vastikään E Onlinelle, että parivaljakko on ottanut seuraavan askeleen suhteessaan.

- He ovat erittäin onnellisia ja katsovat, mihin juttu johtaa, lehdelle liverrellään.

Lokakuun lopussa suhdehuhut saivat lisää tuulta siipiensä alle, kun parivaljakko pussasi Saturday Night Live -lähetyksessä nähdyssä sketsissä. Tämän lisäksi heidät ikuistettiin paparazzin ensi kertaa yhteiskuviin lokakuun 29. päivä. He pitelivät toisiaan kädestä huvipuistolaitteessa Los Angelesissa.

Lue lisää: Suhdepommi! Kim Kardashian ja koomikkotähti Pete Davidson ovat yhdessä - kyseessä pelkkä julkisuustemppu?!

KUULUISIA EKSIÄ

Pete ja Kim elävät toistaiseksi eri puolilla mannerta, sillä koomikkotähdellä on koti New Yorkin Staten Islandilla. Mies on deittaillut aiemmin muun muassa laulaja Ariana Grandea ja näyttelijä Kate Beckinsalea. Kim puolestaan erosi alkuvuonna aviomiehestään Kanye ”Ye” Westistä, jonka kanssa hänellä on neljä yhteistä lasta.

Kanyellä tiedetään olevan jo uusi rakas, mallikaunotar Vinetria, jonka kanssa on tapaillut jonkin aikaa. Ennen tätä mies heilasteli hetken malli Irina Shaykin kanssa.

Lue lisää: Kim Kardashian ex-mies Kanye Westin suhdesutinoista: Viekö Irina Shayk huomion lapsilta?!

Kim Kardashian ja Pete Davidson
Saturday Night Liven sketsi ruokki suhdehuhuja entisestään.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »