fbq
Pauly Long

Tiktok-tähti elää syömällä raakoja kiveksiä: "Ne ovat parhaita"

Tiktok-tähti Pauly Long, 30, noudattaa vaarallista ruokavaliota.

Tammikusta asti Pauly on syönyt täysin vastoin ravitsemusasiantuntijoiden ohjeita. Hän nimittäin kertoo elävänsä pelkällä raa'alla lihalla. Hän kuvaa erikoisia ruokavalintokaan huippusuositulle Tiktok-sivulleen, jossa hänellä on yli 800 000 seuraajaa.

- Ruokavaliooni kuuluu raakoja eläinten kiveksiä, sydämiä ja kieliä. Ihmisillä on vahvoja mielipiteitä, mutta se on oikeasti melko terveellistä, Indonesian Balilla asuva sometähti väittää. 

Nyt on erikoinen häämenu! Morsiuspari tarjoaa ruoaksi auton alle jääneitä eläimiä – vieläpä vierailta salaa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Vuoden alusta asti olen syönyt raakoja elimiä. Muutama kuukausi sitten aloin syödä raakaa nautaa. Se on todella terveellistä ja hyväksi ruoansulatukselle, hän väittää.

- Jos olisit kertonut minulle vuosi sitten, että tulen syömään raakaa lihaa joka ikinen päivä kaksi kuukautta putkeen ja kasvattaisin sillä tavoin lihasta, olisin ajatellut sinun olevan psykopaatti. Mutta tässä sitä ollaan.

Videoissaan Pauly lausuu usein sanat "testies is the besties", eli "kivekset ovat parhaita". Eräällä videolla hän myös haukkaa voikimpaleesta roiman palasen.

Videoon on tullut huolestuneita kommentteja, joissa povataan hänelle sydänkohtausta, mutta Paulylla on mielipide asiasta.

- Ei pidä paikkaansa. Voi on terveellisin rasva heti eläinrasvan jälkeen, ja maailmaa on huijattu voihin liittyen, hän kirjoittaa.

Pauly käyttää videoissaan esimerkiksi aihetunnisteita "lihansyöjädieetti" sekä "raaka liha -dieetti". 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Käräjille luonnonsuojelurikoksesta – nyt puhuu virolaista karhunlihaa Suomeen tuonut Veijo Votkin: ”Mielestäni en ole tehnyt mitään rikollista!”

Raa'an lihan syömisessä piilee useita mahdollisia vaaroja. Kypsentämättömän lihan pinnassa voi lymyillä bakteereita, jotka voivat aiheuttaa ruokamyrkytyksen tai muita sairauksia. Esimerkiksi salmonella ja kolibakteeri viihtyvät raa'assa lihassa.

Pauly on kuitenkin syönyt raakaa lihaa vuoden 2022 alusta lähtien, ja väittää ettei ole sairastunut erikoisen ruokavalionsa seurauksena.

- Haluan käyttää Tiktokia levittääkseni positiivisuutta ja totuutta, virallisten terveysviranomaisten ohjeita kyseenalaistava Pauly kertoo Insiderille

Diabeetikko, lue tämä: Lopeta iltasyöpöttely!