Oho

Nyt on erikoinen häämenu! Morsiuspari tarjoaa ruoaksi auton alle jääneitä eläimiä – vieläpä vierailta salaa!

03.08.2019 13:50

Cotswoldsista, Englannista kotoisin oleva pari etsii paikallisella Bark.com-sivustolla kokkia, joka valmistaisi häävieraille ruokaa auton alle jääneistä eläimistä. Tuleva aviopari aikoo tarjoilla 30 hengen hääseurueelle ympäristöystävällistä ruokaa, tosin salaa.

Pari kertoo itse syöneensä auton alle jääneitä eläimiä jo kolmen vuoden ajan. He ovat hankkineet hääjuhliinsa 20 kiloa lihaa ja he etsivät netissä kokkia, joka olisi erikoistunut kestävän kehityksen ruokaan ja osaisi valmistaa oravien, fasaanien ja kanien raadoista herkullisia aterioita. Hääpari painottaa, etteivät he aio kertoa vieraille, mistä liha on peräisin.

Kokin tulisikin "somistella" liha niin, etteivät vieraat arvaa sen alkuperää.

– Ympäristö on meille tärkeä asia ja se tulee olemaan sitä myös jatkossa, kun asetumme aloillemme ja perustamme perheen, pari selittää:

– Vaikka raha ei ole kynnyskysymys, häät vaativat paljon resursseja ja niistä aiheutuu paljon jätettä ja haaskuuta, emmekä halua olla osaltamme edistämässä sellaista.

Pariskunta vakuuttaa, että liha on "sataprosenttisen tuoretta ja turvallista". He ovat valmiita maksamaan diskreetin kokin palveluksista noin 5 500 euroa.

Lähde: MirrorBark.com

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!