fbq
Brad Pitt

Tiesitkö?! Brad Pitt on sukua kuningatar Elisabetille – näiden supertähtien suonissa virtaa aatelisverta!

Oscar-voittaja Brad Pitt, 56, luuli olevansa tavallinen jenkkipoika Oklahomasta. Hänen William-isänsä omisti rekkafirman ja Jane-äiti työskenteli perheterapeuttina. Sukututkijat ovat selvittäneet, että Brad kantaa monen eri eurooppalaisen kanssa geenejä, eniten hänessä on brittiverta. Hänen sukulaisiaan ovat muun muassa Henrik II, joka hallitsi Englantia 1154–1189 ja nykyinen  kuningatar Elisabet.

Angelina Jolie

Salavideo julki: Brad Pitt ihasteli ex-vaimoaan Jennifer Anistonia palkintogaalassa – katso!

Hugh Grant

Kuten ex-siippansa Brad Pittin, myös Angelina Jolien suonissa virtaa sininen veri. Hänen ranskalais-kanadalainen äitinsä Marcheline Bertrand edustaa Ranskan ikivanhaa kuninkaallista sukuhaaraa. Suvun nimekkäin kuningas on Filip II Augustus, joka hallitsi vuosina 1180–1223.

Ellen DeGeneres

Angelina Jolien uusi kuva loksauttaa leuat: poseerasi alasti – katso!

HErttuatar Catherine

Näyttelijä Hugh Grant, 59, ansaitsisi vähintäänkin tittelin sir, sillä hänen suonissaan virtaa usean eri englantilaisen ja skotlantilaisen aatelissuvun verta. Muun muassa 1400–1500-lukujen taitteessa hallinneet Henrik VII ja Jaakko IV ovat hänen esi-isiään. Myös kuningatar Elisabetilla on sukusiteitä palkittuun näyttelijään.

Madonna

Hugh Grant rakennutti kesämökin Ruotsiin: upeat maisemat, 230 neliötä!- katso kuva!

Camilla
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Koomikko Ellen DeGeneres on Cambridgen herttuatar Kate Middletonin pikkuserkku. Hän kertoi asiasta tv-showssaan ja kertoi odottaneensa turhaan hääkutsua prinssi Williamin ja Katen häihin vuonna 2011.

Ellenin ja Katen yhteinen esiisä, sir Thomas Fairfax eli 1500-luvun alun Englannissa.

Haluatko nähdä herttuatar Catherinen arkisiin farkkuihin pukeutuneena? Näin bongaat Englannin kuninkaallisia Lontoossa!

Madonna Cicconen sukujuuret ulottuvat pääosin Italiaan, mikä ei ole jäänyt kenellekään epäselväksi. Yllättävää kuitenkin on se, että prinssi Charlesin puolison, Camillan nimi linkittyy Madonnan sukupuuhun. Tutkimuksen mukaan Camilla on laulajan pikkuserkku 10 sukupolven takaa eli 1700-luvulta.