Hllwd
Katso kuva!

Angelina Jolien uusi kuva loksauttaa leuat: poseerasi alasti – katso!

06.11.2019 21:06

Näyttelijä Angelina Jolie poseerasi sensuellin rohkeasti arvotetulle Harper’s Bazaar -lehdelle.

Angelina poseeraa lehden yhdysvaltalaisversiossa joulukuun ja tammikuun numerossa. Harper’s Bazaar julkaisi Instagram-tilillään maistiaisen tulevan julkaisun kuvatarjonnasta. 

Otoksessa Angelina poseeraa alasti valkoiseen läpikuultavaan harsoon verhoutuneena.

Lehden haastattelussa Angelina pohtii muun muassa erilaisuutta.

- Ihmisten laittaminen laatikoihin ei ole vapautta. Erilaisuus ja monimuotoisuus ovat asioita, joita arvostan – perheessäni ja muissa. En halua elää maailmassa, jossa jokainen on täysin samanlainen. Haluan tavata uusia ihmisiä ja oppia uusia asioita, näyttelijä kertoo lehdelle.

 

Painotti tasa-arvoa

Seiska vieraili hiljattain Lontoossa tapaamassa Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvan tähtiä. Vaikka elokuvassa nähdään monia vahvoja naisrooleja, muistutti Angelina miesten tärkeydestä.

– Tässä elokuvassa ei ole ainoastaan vahvoja naisia, on myös aivan uskomattomia miehiä. Haluan painottaa sitä, koska usein tarinoita kuvaillaan vahvan naisen tarinaksi, kuinka hänen on päihitettävä mies tai oltava kuin mies tai jollain tavalla olla miehestä riippumaton. Elokuvassa Pahatar ja prinsessa Aurora oppivat paljon miehiltä. Se on mielestäni tärkeä sanoma nuorille tytöille, kuinka löytää oma voimansa ja samalla oppia ympärillä olevilta miehiltä.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!