fbq
Hllwd
06.11.2019 21:06
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Angelina Jolie
Angelina Jolien uusi kuva loksauttaa leuat: poseerasi alasti – katso!
Hllwd
06.11.2019 21:06
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Näyttelijä Angelina Jolie poseerasi sensuellin rohkeasti arvotetulle Harper’s Bazaar -lehdelle.

Angelina poseeraa lehden yhdysvaltalaisversiossa joulukuun ja tammikuun numerossa. Harper’s Bazaar julkaisi Instagram-tilillään maistiaisen tulevan julkaisun kuvatarjonnasta. 

Otoksessa Angelina poseeraa alasti valkoiseen läpikuultavaan harsoon verhoutuneena.

Lehden haastattelussa Angelina pohtii muun muassa erilaisuutta.

- Ihmisten laittaminen laatikoihin ei ole vapautta. Erilaisuus ja monimuotoisuus ovat asioita, joita arvostan – perheessäni ja muissa. En halua elää maailmassa, jossa jokainen on täysin samanlainen. Haluan tavata uusia ihmisiä ja oppia uusia asioita, näyttelijä kertoo lehdelle.

Lue myös: Seiska Lontoossa: Angelina Jolie haluaa opettaa nuoria tyttöjä uudella elokuvallaan – painotti yhtä asiaa median edustajille!

 

Painotti tasa-arvoa

Seiska vieraili hiljattain Lontoossa tapaamassa Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvan tähtiä. Vaikka elokuvassa nähdään monia vahvoja naisrooleja, muistutti Angelina miesten tärkeydestä.

Lue myös: Angelina Jolie aikoo hidastaa työtahtiaan: Haluan keskittyä kasvattamaan lapseni hyvin!

– Tässä elokuvassa ei ole ainoastaan vahvoja naisia, on myös aivan uskomattomia miehiä. Haluan painottaa sitä, koska usein tarinoita kuvaillaan vahvan naisen tarinaksi, kuinka hänen on päihitettävä mies tai oltava kuin mies tai jollain tavalla olla miehestä riippumaton. Elokuvassa Pahatar ja prinsessa Aurora oppivat paljon miehiltä. Se on mielestäni tärkeä sanoma nuorille tytöille, kuinka löytää oma voimansa ja samalla oppia ympärillä olevilta miehiltä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »