Herttuatar Catherine.

Haluatko nähdä herttuatar Catherinen arkisiin farkkuihin pukeutuneena? Näin bongaat Englannin kuninkaallisia Lontoossa!

Hllwd | 22.02.2020 16:01

Tulevan kuningatar Katen voi nähdä kanniskelemassa muovisia ostoskasseja King´s Roadilla arkisesti farkkuihin pukeutuneena. Lisäksi herttuatar rakastaa second hand shop -kirppareita. Suosikki on Each-kirppariketju, josta hän on löytänyt sekä itselleen että lapsilleen edustavia asukokonaisuuksia pilkkahinnalla. Ketjun tuotot käytetään hyväntekeväsisyyteen.

Herttuatar Catherine.

Lue myös: Sopii kuin tuoppi herttuattaren käteen! William ja Catherine kuvauttivat itsensä kaljabaarissa!

Harrylla nimikkopubi!

Prinssi Harry.

Harry ja Meghan joutuvat maaliskuun 9. päivänä palaamaan toviksi Englantiin vain neljä kuukautta Kanadaan muuttonsa jälkeen. Kuningatar Elisabet näet vaatii heitä osallistumaan Kansainyhteisön päivän juhlallisuuksiin vaikka sitten hampaat irvessä. Herttuapari voi toki piipahtaa ottamassa rentouttavat alkutuopit Harryn lempipubeissa.

Harryn pubi.

Toinen, nimeltään The Prince Harry sijaitsee entisen kodin vieressä osoitteessa 8 Windsor Street. Tätäkin mieluisampi olutkuppila prinssille on 676 Fulham Roadilla sijaitseva The Brown Cow.

Lue myös: Mitä ihmettä? Harry ja Meghan ovatkin ihan perustaviksia - kuvat!

Tuoksu kuningattarelle!

Kuningatar Elisabet

Britannian hovin väki, etenkin daamit, ovat suosineet yhtä ja samaa hajuvesikauppaa jo 290 vuotta. Floris-niminen parfymeria löytyy Jermyn Streetiltä numerosta 89. Myös prinssi Charles käy itse ostamassa täältä after shavensa. Kun kuningatar Elisabet syntyi vuonna 1926, Floris lanseerasi hänelle nimikkoparfyymin nimeltä Royal Arms. Halvalla ei Florisin hienostuneilta hyllyiltä tuoksua löydä, sillä pelkästään myyjän asiakkaalle pitämä tuoksukonsultaatio maksaa noin 530 euroa ja itse hajuvesi tuplaten enemmän. Täällä voit törmätä myös muiden maiden kuninkaallisiin, kuten Espanjan ex-kuningatar Sofiaan.

Lue myös: Oho! Kuningatar Elisabet, 93, viihtyy yhä auton ratissa – kuva!

Osta Camillan omaa hunajaa!

Camilla

Monen mielestä kello viiden tee ei ole mitään ilman hunajaa. Piccadillylla, numerossa 181 sijaitsee kuningasperheen lempiruokakauppa Fortnum & Mason, jonne Cornwallin herttuatar Camilla välittää Highgroven kotitiluksiltaan kerättyä hunajaa. Ruokakaupassa myydään myös Elisabetin nimissä Sandringhamin tryffeleitä, joita Meghanilla oli tapana tilata kaupasta suoraan kotiinsa.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!