fbq
Ex on the Beach Suomi Julia

Silikonirinnat hankkinut Julia, 19, rohkeissa alastonkuvissa: Ex on the Beach -kaunotar esittelee ylpeänä uusia muotojaan - katso! "Olen saanut tosi paljon kehuja!"

Seiska uutisoi huhtikuussa, että Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-sarjasta julkisuuteen noussut Julia Aaltonen, 19, on hankkinut itselleen silikonirinnat. 

Julia voitti rintaimplantit somessa järjestetystä kisasta, jossa yleisö äänesti hänet voittajaksi. Tosi-tv-kaunotar kävi Virossa Plastiikkakirurgia Finestin klinikalla, ja hänelle laitettiin uudet Perle-implantit. 

EOTB-Julia aikoo hankkia itselleen uudet ja näyttävät silikonirinnat: "En halua luonnollista lopputulosta!"

Nyt muutama kuukausi leikkauksen jälkeen Julia esittelee ylpeänä uutta rintavarustustaan. Hän kertoo Seiskalle olevansa erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

- Kaikki meni täysin nappiin leikkauksen aikana ja sen jälkeen. Paraneminen lähti tosi hyvin käyntiin, eikä mitään komplikaatioita tullut. Olen ajatellut käyväni vielä kerran suurentamassa rintojani, vaikka tämä D kuppi on minusta kiva. Mutta olen miettinyt, että haluaisin vielä isommat, ja haaveilen toisesta leikkauksesta samalla klinikalla ensi vuoden puolella, Julia kertoo Seiskalle.

EOTB-Julian ja Iitan kohuriidassa uusi käänne - oikeus hylkäsi syytteen!

Ex on the Beach Suomi Julia
Ex on the Beach Suomi Julia
Ex on the Beach Suomi Julia
Ex on the Beach Suomi Julia
Ex on the Beach Suomi Julia

Kaunotar kertoo saaneensa operaation jälkeen runsaasti hyvää palautetta. Hän mainitsee myös saaneensa enemmän itsevarmuutta leikkauksen myötä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Olen saanut tosi paljon kehuja siitä, kuinka täydellisesti nämä rinnat sopivat kroppaani. On ollut ihanaa pukeutua sellaisiin vaatteisiin, jotka tuovat vartaloni muotoja esille. Enkä enää häpeä näyttää kroppaani, kun oon saanut implanttien myötä niin paljon itsevarmuutta. Vaatekaappini on nyt täyttynyt sellaisilla vaatekappaleilla, joita en ennen pienen rintakooni takia uskaltanut käyttää. Ne uudet topit ja paidat näyttävät vaan niin hyviltä, Julia hehkuttaa.

Nainen leuhki TikTok-videollaan seksikumppaneidensa määrällä - EOTB-Julia raivostui: "Hyi v**tu, ei!"