fbq
ozzy osbourne, sharon osbourne

Shokkipäätös! Ozzy Osbourne muuttaa pois Yhdysvalloista

Black Sabbath -legenda, rokkikukko Ozzy Osbourne, 73, ja managerivaimonsa Sharon, 69, suunnittelevat muuttavansa pysyvästi takaisin synnyinmaahansa Britanniaan, Mirror uutisoi.

Pariskunta on asunut Los Angelesissa 20 vuotta. Heidän elämäänsä on seurattu The Osbournes -tosi-tv-sarjassa, joka alkoi vuonna 2002.

Osbournen pariskunnalla on kuitenkin kakkoskoti, Welders House, Britannian Buckinghamshiressa.

 Ensimmäiset kuvat Ozzy Osbournesta lähes vuoden tauon jälkeen - Parkinsonin tautia sairastavaa rokkaria ei ole tunnistaa tuoreista otoksista

Ozzy kertoo lehdessä tulistuneensa Kalifornian korkeaan verotukseen.

- Jätämme LA:n. Olemme hieman suruissamme. Mutta verot nousevat ihan liikaa. Olen surullinen, koska nautin täällä asumisesta, Ozzy kertoo.

Lehden tietojen mukaan Yhdysvalloissa yleinen verotusprosentti on 28 pronsenttia. Sen lisäksi Kaliforniassa on ylimääräinen 13 prosentin verotus, jonka Ozzyn kerrotaan maksavan kaikista voitoistaan.

Ozzy jättää takaportin auki Yhdysvaltoihin paluulle.

- Jos verotus hoidetaan paremmin, voin ehkä tulla takaisin. En tiedä, Ozzy aprikoi.

Ozzy suunnittelee rakennuttavansa Britannian-tiluksilleen ladon, jonne hän pystyttää studion. Ozzy uhoaa tekevänsä yhä musiikkia ja on varma siitä, että hänen bändikaverinsa tulevat latoon musisoimaan hänen kanssaan.

ozzy osbourne
Ozzy kuvattiin ruokaostoksilla kepin kanssa Los Angelesissa helmikuussa.

Ozzylla diagnosoitiin Parkinsonin tauti helmikuussa 2019, mutta julkisesti hän tiedotti asiasta vasta tammikuussa 2020.

Parkinsonin tautiin sairastunut Ozzy Osbourne ylistää perheensä tukea - "Ilman Kellyä makaisin vieläkin sohvalla"

Kävelykepin kanssa kulkeva Ozzy kaavailee kuitenkin palaavansa keikkalavoille. Koronapandemia sotki hänen kiertueaikataulunsa. Ozzyn on tarkoitus lähteä Euroopan-kiertueelle Judas Priestin kanssa ensi vuonna.

Katso Seiskan viihdeuutiset: