fbq
Muotipoliisi

Seiskan muotipoliisilta täystyrmäys Rihannalle – katso arviot Hollywood-tähtien talvipukeutumisesta

Vaikka kokonaisuus ei olisikaan näyttävimmästä päästä, Katie Holmes, 43, on elävä todeiste siitä, että hymy on paras asuste.

Näyttelijä on valinnut New Yorkiin päiväkävelylle tavallisen arkilookin, jonka kruunaavat trendikkäät leveälahkeiset farkut.

Arvosana: 7

Katie Holmes
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ohi on! Katie Holmes on eronnut poikaystävästään – luuli aluksi miestä elämänkumppanikseen!

Näyttelijä Kate Hudson, 43, panostaa pysymään lämpimänä. Tästä tyylistä on moneksi, sillä se sopii niin töihin kuin illanviettoonkin. Siisti, vuorellinen nahkatakki on hyvin elegantti, ja kätkee sisäänsä värikkään villamekon. Kuinka käytännöllistä!

Kate Hudson

Arvosana: 8-

Mitä ihmettä? Kate Hudson lätkäisi julki yläosattoman kuvan, jonka lähipiirikin tuomitsee - "Tämän pitäisi olla Onlyfansissa"

Suri Cruise

Katien tytär Suri Cruise, 16, tallusteli talvisena kangaskassinsa kanssa. Äitinsä tapaan hänen farkkunsa noudattavat nykymuotia. Lyhyt muhkea takki se vasta onkin tätä päivää. Huivi leijuu huolettomasti ja coolisti ilmassa. Conversen tennarit ovat nekin edelleen muodissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Arvosana: 9

Emily Ratajkowski

Tältä Tom Cruisen Suri-tytär, 16, näyttää nykyään – salakuvat Katie Holmesin kanssa

Mallikaunotar Emily Ratajkowski, 31, huimaa kenkävalinnallaan. Ne eivät ole väriltään räikeät, mutta muuten tavanomaisesta lookista ne pomppaavat esiin kuin ilotulitteet. Surin tapaan takki on erittäin in. Tämä look hipoo täydellisyyttä.

Rihanna

Arvosana: 10-

Malli Emily Ratajkowski lomailee tropiikissa vauvansa kanssa – perheen uimapuvut täysin samaa kuosia: katso yhteiskuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Gigi Hadid

Laulaja Rihanna, 34, hämmentää takkivalinnallaan. Väriä Adidaksen ja Balenciagan yhteistyöluomuksessa piisaa, ja laukkukin on samaa sarjaa. Pikkuruinen veska maksaa huimat 2 950 €. Takkia voisi pitää huippumuodikkaana, mutta muotipoliisin mielestä se on varsin laimea rääsy.

Arvosana: 5

Rihanna sai paniikkikohtauksen pikkukaloista – nämä ovat Hollywood-tähtien omituisimpia pelkoja

Huippumalli Gigi Hadid, 27, astelee ylväänä tummanharmaassa asukokonaisuudessa. Mustat bootsit näyttävät hyvältä, ja takki on mukiinmenevä. Jokin säväys ja särmä tästä ilmeestä kuitenkin puuttuu, mutta kyllä tämä on ihan passeli kaupunkilook.

Arvosana: 6½

Bella Hadid yllätti Pariisin muotiviikolla vaatteissa, joista kaikki näkyi läpi - paljastavat kuvat!

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.