Katso kuvat!
emily ratajkowski

 Malli Emily Ratajkowski lomailee tropiikissa vauvansa kanssa – perheen uimapuvut täysin samaa kuosia: katso yhteiskuvat!

Ulkomaat | 06.06.2021 23:01

Malli Emily Ratajkowskista, 29, tuli äiti alkuvuodesta, kun hänen ensimmäinen lapsensa syntyi 8. maaliskuuta. 

Hän lähti synttäreidensä aattona perheineen tropiikkiin, ja kutsuukin jälkipolveaan mahtavaksi lomaseuraksi Instagram-tilillään. Julkaisun yhteydessä Emily jakoi neljä kuvaa, joissa hän pitää pienoista pokaansa Sylvester Apollo Bearia sylissään.

Lue myös: Emily Ratajkowski julkaisi imetyskuvan - elämä muuttui merkittävästi synnytyksen jälkeen: ”Pärjäät hienosti!”  

Mallin ilme ei kuitenkaan täysin vastaa hänen kirjoitustaan, joten hänen unelmien lomakumppaninsa ei välttämättä ole muutama kuukauden ikäinen vauva.

Otoksissa pienokaisella näyttää olevan vielä hieman hankalaa tukea päätään, vaikka sen pitäisi onnistua vauvoilta jo kahden kuukauden jälkeen. 

Huvittavana huomiona mallin kuvissa on se, että koko perheellä näyttäisi olevan uimapuvut tehtynä samasta kankaasta. Yhdessä otoksessa heidän taustallaan on nähtävissä hieman miehisen oloista hahmoa, joka saattaa olla lapsen isä Sebastien Bear-McClard. Tunnistamattomalla hahmolla on kuitenkin nähtävissä jalassaan uimahousut samassa kuosissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Yhteiskuvia

Malli on jakanut ihania yhteiskuvia pienokaisensa kanssa aiemminkin. Hän kutsuu usein lastaan kuvissa, jollain ystävään viittaavalla termillä, kuten kun jakoi ihania kuvia heidän yhteiseltä brunssiltaan. 

Lue myös: Mallikaunotar Emily Ratajkowski sai esikoisensa - pohti lapsensa asemaa ennen synnytystä 

– Brunssi kamuni, Emily kirjoitti tuolloin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Sukupuoleton 

Malli kertoi raskaudestaan ensimmäistä kertaa viime lokakuussa Vogue-lehden välityksellä. Tuolloin hän ei halunnut miehensä Sebastianin kanssa tietää lapsensa sukupuolta. 

– Emme tiedä sukupuolta ennen kuin lapsemme on 18. Sitten hän kertoo meille sukupuolensa, Emily paljasti. 

Lue lisää: Mallikaunotar raskaana - Emily Ratajkowski ei halua tietää tai kertoa lapsensa sukupuolta: ”Hän kertoo meille sukupuolensa 18-vuotiaana” 

Sukupuolettomasta kasvatussuunnitelmistaan huolimatta hän oli huolissaan, että olisi saanut tyttölapsen. Tuolloin Emily pohti poikalapsen kasvatuksen haasteita, koska hänestä lapsi voi oppia ”valta-asemansa” valkoisena miehenä. 

Eniten häntä häiritsi, että maailmassa lasten sukupuolet päätetään heidän puolestaan.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!