fbq
Ryan Reynolds paljastaa kuinka pokasi Blake Livelyn: "Anelin häntä sänkyyn kanssani" - päätyivät viikossa asuntokaupoille! | Seiska
Ulkomaat
23.07.2021 18:40
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Ryan Reynolds Blake Lively
Ryan Reynolds paljastaa kuinka pokasi Blake Livelyn: "Anelin häntä sänkyyn kanssani" - päätyivät viikossa asuntokaupoille!
Ulkomaat
23.07.2021 18:40
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Näyttelijäpariskunta Ryan Reynoldsia, 44, ja Blake Livelyä, 33, on pidetty Hollywoodin unelmaparina jo pitkään. Kaksikolla on tunnetusti keskenään välillä jopa hurjaksi heittäytyvä huumori, eikä tämän julkkisromanssin taikaa vähennä laisinkaan se, että superparin suhde syveni aikanaan ystävyydestä rakkaudeksi. 

Nyt Ryan, joka on ollut tahollaan naimisissa Scarlett Johanssonin ja kihloissa Alanis Morissetten kanssa, kertoo podcast-haastattelussa, kuinka Blake vei hurmuripojan sydämen. Ryan paljastaa myös, mikä oli Deadpool-tähden iskuliike, kun hän halusi edetä nykyisen vaimonsa kanssa ystävyydestä pidemmälle.

Lue myös: Näyttelijäkomistuksen lastenohjelmaesiintyminen muuttui törkyiseksi vitsiksi – kolo oli liian tiukka Ryan Reynoldsille: ”käytit väärä reikää?”

Kaikki alkoi ystävyydestä

Kaksimielistä huumoria viljelevä Ryan aloittaa haastattelun kertomalla, kuinka he olivat aluksi vaimonsa kanssa ystäviä, jotka tapasivat toisensa yhteisen elokuvan kuvauksissa.

– Tapasin Blaken maailmankaikkeuden peräaukon pimeimmässä rypyssä nimeltä Green Lantern, Ryan muisteli leikillään. 

Lue myös: Superpari Ryan Renoldsin ja Blake Livelyn huumori saa kenet vain nauramaan - julkasi kymmenen "epäonnistunutta" kuvaa vaimostaan!

– Olimme ystäviä ja kamuja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Junamatka muutti kaiken

Puolitoista vuotta myöhemmin kaksikko meni tuplatreffeille, mutta molemmat omien kumppaniensa kanssa. Nykyisin kolmen lapsen vanhemmat viettivät toisinaan aikaa keskenään tai porukassa, sekä pitivät yhteyttä toisiinsa, mutta aina ystävyyspohjalta.

– Yhtäkkiä hän olikin matkalla Bostoniin. Minäkin olin matkalla sinne, joten sanoin, että minä matkustan sitten sinun kanssasi. Niinpä me otimme junan ja lähdimme reissuun. Minä suorastaan anelin häntä sänkyyn kanssani.

Lue myös: Hollywood-superparin superyllätys: kolmas lapsi tulossa! Blake Livelyn raskausvatsa näkyy jo selvästi!

Viikossa asuntokaupoille

Lopulta kaksikko päätti, että he haluavat syventää suhdettaan vakavammaksi. Ryan kuvailee haastattelussa, että silloin tilanne muuttui kuin sadussa.

– Viikkoa myöhemmin sanoin, että meidän pitäisi ostaa talo yhdessä. Ja me ostimme. 

Siitä se ajatus sitten lähti. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2012. Heidän Inez-tyttärensä syntyi vuonna 2014, James-poikansa vuonna 2016 ja nuorimmainen tytär syntyi vuonna 2019.

Lue myös: Isyydestä nauttiva Ryan Reynolds: Yritin imettää lastani!

Lähde: SmartLess-podcast.

Blake Lively Ryan Reynolds