blka elively

Superpari Ryan Renoldsin ja Blake Livelyn huumori saa kenet vain nauramaan - julkasi kymmenen "epäonnistunutta" kuvaa vaimostaan!

26.08.2019 17:01

Näyttelijä Ryan Reynolds osoittaa huumorintajuaan sosiaalisessa mediassa. Mies muisti syntymäpäiviään viettävää vaimoaan ja lastensa äitiä, maailman halutuimmaksikin naiseksi tituulerattua Blake Livelya hulvattomalla kuvasarjalla, jossa naisen ilme sattuu olemaan kerta toisensa jälkeen niin sanotusti "kesken". 

Joku voisi väittää kuvia epäonnistuneiksi, mutta todellisuudessa valokuvat on vain ehditty ottaa ennen kuin Blake on ehtinyt hymyillä kameralle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday, @blakelively.

Henkilön Ryan Reynolds (@vancityreynolds) jakama julkaisu

Kuvatekstiin Ryan on yksinkertaisesti kirjoittanut: Hyvää syntymäpäivää. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PokeMOM.... Out now.

Henkilön Blake Lively (@blakelively) jakama julkaisu

Viimeistään Gossip Girl -nuortensarjasta julkisuuteen noussut Blake odottaa parhaillaan parin kolmatta lasta. Iloinen perheuutinen paljastui uuden Detective Pikachu -elokuvan ensi-illassa tooukokuussa. Retrofêten keltaisessa mekossa tilaisuuteen saapunut Blake ei voinut salailla raskauttaan enää, sillä hänen vatsansa on oli pyöristynyt jo upeasti. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!