fbq
Ulkomaat
19.03.2021 21:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
ozzy osbourne randy rhoads
Rokkilegeneda muisti menehtyttä ystäväänsä – Ozzy Osbourne jakoi edesmenneestä bändikaveristaan kunniottavia nostalgisia kuvia
Ulkomaat
19.03.2021 21:20
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Rockmusiikin yksi tunnetuimmista tähdistä Ozzy Osbourne, 72, on elänyt vaiheikkaan elämän, mihin on lukeutunut myös tragedioita. 

Yksi laulajan ikävimmistä muistoista on varmasti bändikaverin Randy Rhoadsin kuolema. Kitaristi kuoli lentokoneonnettomuudessa 19. maaliskuuta vuonna 1982.Ozzy muisti ystäväänsä sosiaalisessa mediassa tämän kuoleman vuosipäivänä. 

Lue myös: Pimeyden prinssi on nyt hopeakettu: tältä syntymäpäiväänsä viettävä Ozzy Osbourne, 72, näyttää nykyään - katso paparazzikuvat!

Rokkilegenda julkaisi useita nostalgisia kuvia Rhoadsista omalla Instagram-tilillään kuoleman vuosipäivänä. Osa kuvista oli kitaristin viimeiseltä keikalta Knoxvillestä Tenneseestä, jossa Ozzy nosti ystävänsä keikkalavalla korkealle ilmaan. 

Samana iltana kaksikko oli käynyt viimeisen keskustelunsa, joka liittyi Ozzyn villiin juhlintaan ja suureen alkoholin kulutukseen. Laulajan mukaan kitaristin viimeiset sanat hänelle olivat: You’ll kill yourself, you know? One of these days, mikä vapaasti suomeksi käännettynä tarkoittaa: Tiedätkö mitä? Jonain päivänä vielä tapat itsesi tuolla touhulla.

Lue myös: Muistatko tämän legendaarisen hauskan videon? Ozzy Osbourne vaikeuksissa kodinkoneiden kanssa - Sharon-vaimo: "Onneksi hän ei ole teidän keittiössänne!"

Arvostettu

Kitaristi Randall William Rhoads tunnetaan parhaiten Quiet Riot -yhtyeen soittajana ja Ozzy Osbournen bändikaverina. Hänen kirjoitti yhdessä Ozzyn kanssa artistin muutamat maineikkaimmat kappaleet Crazy Train ja Mr. Crowley.

Lue myös: Ensimmäiset kuvat Ozzy Osbournesta lähes vuoden tauon jälkeen - Parkinsonin tautia sairastavaa rokkaria ei ole tunnistaa tuoreista otoksista 

Rhoads oli menehtyessään vain 25-vuotias, ja hän oli ollut musiikkialalla vain 10 vuotta ennen kuolemaansa. Nuoresta iästään huolimatta häntä pidetään yhtenä metallimusiikin vaikutusvaltaisimmista soolokitaristeista, koska hänen nopea soittotyylinsä on hyvin ikonista 1980-luvun metallimusiikissa.

randy rhoads
Randy lisättiin virallisesti parhaimpien rockmuusikoiden joukkoon vuonna 2004. 

 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »