fbq
Hllwd
03.12.2020 19:42
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
ozzy osbourne
Pimeyden prinssi on nyt hopeakettu: tältä syntymäpäiväänsä viettävä Ozzy Osbourne, 72, näyttää nykyään - katso paparazzikuvat!
Hllwd
03.12.2020 19:42
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Pimeyden prinssiksi kutsuttu rokkitähti Ozzy Osbourne täyttää tänään torstaina (3.12.) upeat 72 vuotta.

Black Sabbath -yhtyeen legendaarinen nokkamies on viime vuosina nähty julkisuudessa melko harvakseltaan, mutta tiistaina Ozzy kuvattiin poistumassa levytysstudiolta.

Hänen tavallisesti mustaksi värjätyt hiuksensa ovat nyt muuttuneet tyylikkään harmaiksi, ja ne oli vedetty pään taakse kireästi kiinni. 

Ozzy oli pukeutunut pelkkään mustaan, mikä on pimeyden prinssille sopiva tyyli. Hänellä oli päällä pitkä takki, t-paita ja tummat housut sekä kävelytukena hieno kävelykeppi kultaisella kahvalla. 

Lue myös: Muistatko tämän legendaarisen hauskan videon? Ozzy Osbourne vaikeuksissa kodinkoneiden kanssa - Sharon-vaimo: "Onneksi hän ei ole teidän keittiössänne!"

1
2

Lue myös: Ensimmäiset kuvat Ozzy Osbournesta lähes vuoden tauon jälkeen - Parkinsonin tautia sairastavaa rokkaria ei ole tunnistaa tuoreista otoksista 

3
4

Viriili muusikko

Ozzyn vaimo Sharon Osbourne, 67, oli hiljattain paljastanut pariskunnan harrastavan edelleen seksiä kahdesti viikossa The Sun -lehden mukaan. Sharon oli myös myöntänyt, että intiimihetkien määrä on ennen ollut paljon suurempi. 

Parkinsonin tautia sairastava Ozzy puolestaan kertoi brittiläisen GQ -lehden haastattelussa, kuinka paljon hän katuu vaimonsa pettämistä. 

Lue myös: Parkinsonin tautia sairastava Ozzy Osbourne perui koko Amerikan-kiertueensa – kuinka käy Suomen?! 

Hän on ollut naimisissa Sharonin kanssa vuodesta 1982 vuodesta lähtien, vaikka elivät hetken erossa vuonna 2016. Tuolloin Ozzy oli pettänyt vaimoaan kampaajansa kanssa. 

- Olen tehnyt todella älyttömiä asioita elämässäni. Kadun sitä, että petin vaimoani. En tee sellaista enää. Se oli kunnon herätys, ja olen onnekas, ettei vaimoni jättänyt minua. En ole ylpeä siitä. Olin todella vihainen itselleni, että särjin Sharonin sydämen, Ozzy kertoi. 

Sharon ja Ozzy Osbourne
Viriili pariskunta sohvalla loikoilemassa koirien kanssa joulukuussa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »