fbq
Hollywood-tähdet

Robert Pattinson kieltäytyy hiustenpesusta, Gwyneth Paltrow pelkää deodorantteja – Seiska listasi lemuavat Hollywood-tähdet

Frendit-tähti Jennifer Aniston, 54, oli vuosia koukussa kahviin ja tupakkaan, minkä muut saattoivat haistaa hänen hengityksestään. Hittisarjassa vieraillut Alec Baldwin on julkisesti tilittänyt ongelmasta.

– Suutelukohtaus oli tuskaa. En tajua, miten yksikään mies kuvauksissa on selvinnyt hänen kanssaan, Alec kummastelee HuffPostille.

Meikittömän Jennifer Anistonin pyyhekuvat lumoavat: yli kaksi miljoonaa tykkäystä!

Jennifer Aniston ja Alec Baldwin
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hollywood-staroille takavuosina tehdyssä kyselyssä Brad Pitt, 59, äänestettiin löyhkäävimmäksi näyttelijäkollegaksi. Ohjaaja Eli Roth kanteli People-lehdelle, ettei Brad omien sanojensa mukaan kuuden lapsen isänä ehdi suihkuun, joten hän pyyhkii hikisimmät paikat kosteuspyyhkeillä. Riitaisan avioeron jälkeen Bradilla on ollut enemmän aikaa itselleen, joten eiköhän hän tuoksune raikkaammalta.

Brad Pitt

Oi voi! Suistaako Brad Pittin nuori tyttöystävä tähden pahoille teille? - paparazzikuvat

Moni fani on saattanut pyörtyä hurmiosta Batman-tähti Robert Pattinsonin, 36, edessä. Myös vastanäyttelijöillä on vaikeuksia pysyä tajuissaan hänen lähellään, mutta eri syystä.

Robert Pattinson

– Kuvauksissa on kauheaa. Robert ei peseydy, ja se tekee ihmiset hulluiksi. Hän haisee, leffakulisseista supistaan. Robert tunnustikin eräälle lehdelle pitävänsä hiustenpesua tarpeettomana.

Rakkaus roihuaa! Näyttelijä Robert Pattinson kuherteli Suki-mallirakkaansa kanssa puistossa - paparazzikuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viggo Mortensen, 64, eläytyi Taru sormusten herran Aragornin rooliin laiminlyömällä henkilökohtaisen hygieniansa. Kuvausten ajan hän nukkui taivasalla metsässä.

– Muistan, miten hän löyhkäsi, kollega Sean Bean kertoo.

Orlando Bloom ja Viggo Mortensen

Aussimalli Miranda Kerrin mukaan trilogiassa oli mukana toinenkin haisuli.

Ben Affleck ja Sandra Bullock

– Orlando Bloom ei vaihtanut vaatteita viikkoon, ja hän nukkui koiransa kanssa.

Fox News uutisoi, että useat Hollywoodin naistähdet ovat vuosien varrella valittaneet Batman-näyttelijä Ben Affleckin, 50, pahanhajuisesta hengityksestä. Yksi näistä kollegoista on Benin kanssa romanttisen Luonnon lait -elokuvan tehnyt Sandra Bullock. Työpari selvisi suutelukohtauksista Sandran minttupastillien avulla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Gwyneth Paltrow

Hurjat huhut Grammy-gaalasta: Napsaako Ben Affleckin suuta jälleen – Jennifer ojensi napakasti

Oscar-tähti Gwyneth Paltrow, 50, näyttää upealta punaisilla matoilla, mutta tiivistunnelmaisissa gaalailloissa kukaan ei mielellään istu hänen lähellään.

– Gwyneth on kuullut, että deodoranttien alumiinit aiheuttavat rintasyöpää. Hän on sanonut, että mieluummin haisee kuin kuolee, sisäpiiriläinen kertoo National Enquirer -lehdessä.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.