fbq
Ulkomaat
07.02.2023 21:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: AOP
Jennifer Lopez
Hurjat huhut Grammy-gaalasta: Napsaako Ben Affleckin suuta jälleen – Jennifer ojensi napakasti
Ulkomaat
07.02.2023 21:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: AOP

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin unelmaliittoon on tullut ikäviä säröjä, sillä pariskunnan gaalakäytös on herättänyt lukuisia kysymyksiä. 

Ensimmäinen kohu tapahtui tammikuun 18. päivänä, jolloin Hollywood-kerma kokoontui juhlistamaan Jenniferin tähdittämän Shotgun Wedding -elokuvan ensi-iltaa. 

Tuolloin videolle tallentui hetki, jolloin Jennifer maisteli Benin juomaa. Pariskunnan elekieli paljasti sen, ettei maistelu tapahtunut luottamuksellisessa ilmapiirissä. 

Ben reagoi vaimonsa maisteluun huudahtamalla ”Jen”.

Video lähti leviämään somessa ja monet tulkitsivat Jenniferin tarkistaneen, onko Benin drinkissä alkoholia vai ei. 

Ben Affleck
Jennifer tarkisti Benin juoman sisältöä, Benin protestoidessa vieressä. Video lähti leviäämään etenkin TikTokissa.

Affleck on avoimesti kertonut alkoholiongelmastaan ja ollut sen tiimoilta myös vieroitushoidossa.

Nolo tilanne suorassa lähetyksessä

Viimeisin kohu tapahtui Grammy-gaalassa. 

Tuolloin tv-kameroille tallentui, kuinka Ben kuiskasi jotain Jenniferin korvaan. 

Latinotähti näpäytti miestään napakalla ranneotteella, jolloin Ben vetäytyi taaksepäin. Molemmilla oli kireähköt ilmeet.

Karmeinta tilanteessa oli se, että sekunnin murto-osan jälkeen Jennifer tajusi olevansa suorassa tv-lähetyksessä, sillä gaalan juontaja Trevor Noah oli juuri saapunut heidän vierelleen. Jennifer vaihtoi ilmeensä hetkessä lempeään hymyyn. 

Ben vaikutti viihtyvänsä todella huonosti Grammyissa, hänellä oli jatkuvasti hapan ilme kasvoillaan. Monet Twitterissä epäilivätkin, että vinkuiko Ben Jenniferiltä kotiin pääsyä. Eräiden mukaan Benin suuta olisi alkanut napsumaan, ja mies olisi kysynyt vaimoltaan lupaa drinkkiin. 

- Ehkä Ben kysyi lupaa vessassa käyntiin ja Jennifer napautti häntä rintaan sanoen: ”Ei nyt”.

Mikäli Ben olisi jälleen sortunut alkoholismiin, se ei tietäisi hyvää pariskunnan liitolle. Jennifer on raivoraitis, ja mikäli Benin suuta napsaa jälleen, avioliiton loppulaskenta lienee alkanut. Pariskunta meni heinäkuussa naimisiin. Kyseessä on uudelleen lämmennyt suhde, sillä he seurustelivat 13 vuotta sitten.