fbqRihanna on nyt maailman rikkain naismuusikko - Madonna kaukana takana | Seiska
Ulkomaat
06.08.2021 17:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Rihanna
Rihanna on nyt maailman rikkain naismuusikko - Madonna kaukana takana
Ulkomaat
06.08.2021 17:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Rihanna on noussut kaikessa hiljaisuudessa maailman rikkaimmaksi naismuusikoksi. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen talouslehti ja mediatalo Forbes. 33-vuotias Rihanna on kivunnut miljardööriluokkaan omilla ansioillaan, kiitos menestyksekkään Fenty Beauty -kosmetiikkamerkin sekä Savage x Fenty -alusvaatemerkin. Arvostetun yrittäjän arvo on noin 1,4 miljardia euroa. 

Lue myös: Rihanna osti uuden asunnon: yksityistien päässä paljastuu hulppea yli 11 miljoonan euron marmorihuvila - kuvat!

ALL OVER PRESS
Rihanna keikalla vuonna 2013. Laulajan kappaleisiin kuuluvat Umbrella, Diamonds, Disturbia ja Only Girl.

Musiikkia laulajalta ei ole ilmestynyt hetkeen. Viimeksi Rihannaa kuultiin Partynextdoorin kappaleessa Believe It lähes puolitoista vuotta sitten. Rihanna on kertonut haastatteluissa suunnittelevansa uuden musiikin tekemistä. Hänet on palkittu Grammy-palkinnolla peräti kahdeksan kertaa.

Lue myös:Rihanna täytti 30 vuotta - kuumat kuvat vuosien varrelta!

Laulaja omistaa lisäksi kiinteistöjä ympäri maailmaa. Maaliskuussa 2021 Rihanna osti Beverly Hillsin hienostoalueelta itselleen 13,8 miljoonaa maksaneen kartanon. Rihannan oikea nimi on Robyn Rihanna Fenty.

Toiseksi rikkain naismuusikko on Madonna, jonka omaisuus on lähes 720 miljoonaa euroa. Kolmantena listalla on Dolly Parton reilun 516 miljoonan euron omaisuudellaan.