Jennifer Lopez

Oho! Jennifer Lopez meni umpisolmuun kesken haastattelun – näin tähti kommentoi tilannettaan Ben Affleckin kanssa!

Ulkomaat | 21.07.2021 19:54

Media on seurannut kuumeisesti niin sanotun Bennifer 2.0. -romanssin vaiheita, kun laulajatähti Jennifer Lopez 51, ja näyttelijä Ben Affleck, 48, ovat herätelleet takavuosien lemmenliekkiään.

Jennifer pistettiin vihdoin odotetun kysymyksen äärelle, kun hänet nähtiin tiistaina (20.7.) NBC:n Today-ohjelmassa. Laulaja oli saatu videoyhteyden päähän mainostamaan uudelleenjulkaistua Love Make The World Go Round -kappaletta.

Lue lisää: Taustalla perutut häät! Ben Affleck ja Jennifer Lopez haaveilevat yhteisestä tulevaisuudesta

Kiusallinen hetki

Haastattelua veti Jenniferille ennestään tuttu toimittaja Hoda Kobt. Hän kommentoi aluksi, kuinka Jennifer näyttää tällä hetkellä onnelliselta.

- Näytän aina onnelliselta nähdessäni sinut, Jennifer heitti.

Toimittaja jatkoi kertomalla innostuneesti, kuinka hän on pannut merkille Jenniferin ja Ben Affleckin kuvista, että Jennifer näyttää jokaisessa otoksessa entistäkin iloisemmalta. Tällä hän viittaa kaksikosta kesän aikana otettuihin lukuisiin paparazzikuviin.

Lue lisää: Kuvat eivät valehtele! Jennifer Lopez ja Ben Affleck suutelivat kiihkeästi ravintolassa - paparazzi iski!

Hoda kysyi ovelasti Jenniferiltä, onko yhteinen onni totta. Kysymyksen jälkeen laskeutui kiusallinen, muutaman sekunnin mittainen hiljaisuus, jonka aikana tähtilaulajan naamataulu ei meinannut millään pysyä peruslukemilla.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck
Hollywoodin näyttävä superpari oli kuuma puheenaihe jo 2000-luvun alussa. Tässä Jennifer ja Ben vuonna 2003.

Väisteli kieli poskessa

Jenniferin vasen kulmakarva kohahti terävästi ylös utelujen jälkeen ja suupieletkin nykivät niin, että hän joutui hetken kakistelemaan vastaustaan ulos.

- Biisi on nyt (uudelleen) ulkona viisi vuotta sen tekemisen jälkeen. Ja uskon, että viesti toisten rakastamisesta ja yhteenkuuluvuudesta on nyt tärkeämpi kuin koskaan ennen, Jennifer kierteli hymyn kera.

Mukana haastattelussa oli myös biisissä Jenniferin kanssa duetoinut Lin-Manuel Miranda, jonka reaktio tilanteeseen oli hulvaton. Hän tuuletti käsillään ilmaa laulajan paljonpuhuvan reaktion päälle. Toimittaja yritti vielä tuttavallisesti rohkaista Jeniä avautumaan, kuitenkin tuloksetta.

Jennifer erosi kihlatustaan, baseball-tähti Alex "A-Rod" Rodriguezista huhtikuussa. Kaksikko ei ehtinyt alttarille saakka, ja Jenniferin unelma elämänmittaisesta liitosta mureni siinä samassa. Virallisen tiedotteen mukaan ex-pari on kuitenkin pysynyt ystävinä.

Lue lisää: Nyt se on virallista! Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez purkivat kihlauksensa: ”Tulemme toimeen paremmin ystävinä”

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!