J-lo ja a-rod

Nyt se on virallista! Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez purkivat kihlauksensa: ”Tulemme toimeen paremmin ystävinä”

Ulkomaat | 16.04.2021 09:16

Popmusiikin supertähti Jennifer ”J.Lo” Lopez, 51, sinkkuelämän alkamisesta on puhuttu jo kuukauden verran, kun maaliskuun puolivälissä uutisoitiin hänen eronneen kihlatustaan Alex ”A-Rod” Rodriguezista, 45. Pariskunta on nyt ilmoittanut yhteisessä tiedotteessa, että heidän suhteensa on tullut tiensä päähän. 

- Olemme tajunneet, että tulemme toimeen paremmin ystävinä, ja niin aiomme jatkaa tulevaisuudessa, He kertoivat Today-julkaisulle.

Lue myös: Yllätysero! Kahdesti häitään siirtänyt Jennifer Lopez palasi sinkkumarkkinoille – Onko entisellä kihlatulla jo uusi rakas? 

Erosta huolimatta he aikovat työskennellä yhä yhdessä ja tukea toisiaan yhteisissä yritystoimissaan sekä työprojekteissaan. 

- Toivomme parasta toisillemme.

Entinen pariskunta ei aio kommentoida eroa enempää, koska haluavat pitää lapsensa erossa erokeskusteluista. Heillä on molemmilla kaksi lasta aikaisemmista suhteistaan. 

j.lo ja a-rod.

Parisuhde

Jennifer ja Alex seurustelivat kokonaisuudessaan noin neljä vuotta. He menivät kihloihin vuonna 2019 muutaman seurusteluvuoden jälkeen.

Lue myös: Jennifer Lopezin tyrmäävä saliasu! Seiskan muotipoliisi arvioi julkkiskaunotarten treenityylin – kuvat! 

Jenniferin paljasti viime joulukuussa, että he joutuivat peruuttamaan häänsä koronaviruspandemian takia. 

- Mitä ihmiset eivät tiedä, että teimme sen itseasiassa kahteen kertaan, J.Lo kertoi. 

j.lo ja a-rod.
Jennifer alkoi seurustella Alexin kanssa, kun tämä lopetti urheilu-uransa baseball-pelaajana vuonna 2017. Kuva All Over Press. 

Pettämishuhut

Parisuhteen päättymisestä kertoi ensimmäisenä Page Six -julkaisu, jonka mukaan ero voisi johtua Alexin uudesta tuttavasta. 

Lue myös: Jenkkitähtien supervartalot ällistyttävät! Jennifer Lopez, 51, ja Simon Cowell, 61, paljastavat omat ponnekkaat kauneuskikkansa!

Julkaisun mukaan hän on ollut tuttavallisissa väleissä nuoren realitytähti Madison LeCroyn kanssa. Madison on myöntänyt, etteivät he ole Alexin kanssa kasvotusten, mutta ovat puhuneet videopuheluiden välityksellä.

- Hän ei ole ruumiillisesti pettänyt kihlattuaan kanssani, Madison vannoi julkaisulle helmikuussa. 

madison lecroy
Madison tähdittää Yhdysvalloissa esitettävää Southern Charm -realityohjelmaa. Kuva All Over Press.  

Lue myös: Nyt on päräyttävä kuvasarja peppukuningatar Jennifer Lopezista, 50, aamujoogalla - seksikkäät valkoiset kiiltopöksyt eivät jättäneet mitään arvailujen varaan!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!