fbq
nicole kämppä

Nicole Scherzinger myy hervotonta luksuslukaaliaan: hintapyyntö yli 6,7 miljoonaa euroa - katso kuvat!

The Pussycat Dolls -yhtyeen keulakuva Nicole Scherzinger, 42, myy hervotonta lukaaliaan Los Angelesissa. Laulajakaunotar pyytää talostaan lähes kahdeksaa miljoonaa dollaria. Tarkempi summa on 7 995 000 dollaria, eli noin 6 748 000 euroa. 

Nicole lukaalin arvo on noussut uskomattoman paljon, sillä kaunotar osti talon neljä ja puoli vuotta sitten alle neljällä miljoonalla. 

Enkelten kaupungin maineikkaalla Sunset Strip -alueella sijaitsevassa rakennuksessa on useita kerroksia, ja se on rakennettu korkealle jyrkkään rinteeseen. Nelikerroksisessa lukaalissa on jokaisessa kerroksessa massiiviset parvekkeet, joilta näkee kaupungin koko komeuden.

04
03
05
06
07
08
09
10
11
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
12
13

Katy Perry ja Orlando Bloom ostivat kodin miljonäärien paratiisista: 12 miljoonan euron luksuslukaali - katso kuvat!

Katy Perry myy "varakotiaan": hintapyyntö 6.7 miljoonaa - katso kuvat Beverly Hills lukaalista 

Kasperi Kapasella on kauniiden naisten lisäksi silmää upeille taloille – tällainen on kohukiekkoilijan luksuslukaali – kuvat sisältä! 

Rokkilegenda Gene Simmons myy ökykartanoaan: lukaalin hinta on lähes 19 miljoonaa - katso kuvat 

14
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
15
16
17
18
19
20
21
22

Talossa on tilaa lähes 430 neliötä. Lukaalissa on tilaa myös vieraille, koska sisätiloissa on kolme makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. 

Keskikerroksessa on oleskelutilojen kupeessa tyylikäs keittiö ja tilava ruokailutila. Ruokailuhuoneeseen tulvii luonnonvaloa kookkaista ikkunoista, jotka yltävät lattiasta kattoon, ja maisemat loistavat enkelten kaupungin ylle. 

Calvin Harris myi Hollywood-lukaalinsa laulajakaunottarelle: dj-tähti tienasi kämpästä peräti 4,3 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta talosta!

Erikoisuuksina luksuslukaalissa on ikioma kuntosali, elokuvateatteri ja uima-allas. Kaikki erikoisominaisuudet ovat talon alemmissa kerroksissa. 

Ylimmässä kerroksessa puolestaan on varattu romantiikalle, koska siellä on takkahuone ja tilava makuuhuone, jonka vieressä on parveke parhailla näköaloilla. 

Basistitähti Flea osti hulppean trooppisen paratiisin: tällainen on rokkarin yli 6 miljoonan euron luksuslukaali – katso kuvat! 

 Ökyvene omassa laiturissa! Tällainen on Vastaamon kohutun ex-pomo Ville Tapion miljoonalukaali – kuva!