fbq
Ulkomaat
10.04.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Hollywood-kaunottaret
Näyttelijäkaunotar Margot Robbien eväät hämmensi kuvausryhmän, hiustuotteet veivät Jessica Alban ensiapuun – Hollywood-tähdet kärsivät allergioista
Ulkomaat
10.04.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijäkaunotar Margot Robbie, 30, paljasti eräässä haastattelussa yllättävän allergiansa. Hän kertoo, että saa valtavia päänsärkyjä, jos erehtyy syömään kananmunia. Tarkalleen hän sanoo niiden valkuaisessa olevan proteiinin saavan hänet oireilemaan.

Margot

Margot kertoo aiheuttaneensa hämmennystä Bird of Prey -elokuvan kuvauksissa, kun hän oli pyytänyt evääkseen munavoileipiä. Kananmunien sijaan leivät piti tehdä ankanmunilla, joita hän pystyy syömään.

Lue myös: Kuin kaksi marjaa? Margot Robbieta ehdotettiin Netflixin Tiger King -rooliin!

Hiustuotteista ensiapuun

Jessica Alba

Näyttelijä Jessica Alba, 39, sai vakavan allergisen reaktion hiusten muotoilu- ja hoitotuotteista. Hän joutui niiden vuoksi ensiapuun ja sai vahvat antibiootit lääkäriltä. Hiustuotteissa olleista kemikaaleista tuli muun muassa silmäoireita. Kuten Eva Longoriakin, Jessica alkoi myymään tästä inspiroituneena hiustuotteita, jotka sopivat hajuherkillekin.

Lue myös: Jessica Alba hylkäsi märät bikinit! Hollywoodin seksiobjektista kasvoi feministiaktivisti – ”Usein näkee naisrooleja, jotka kuka tahansa voisi tehdä”

Vältän valkosipulia

Drew

Näyttelijä Drew Barrymoren, 46, allergia on harvinaislaatuisempi tapaus. Tähdellä on valkosipuliallergia, jonka vuoksi hänen on katsottava tarkkaan aterioidensa ainesosaluettelot läpi. Drew’lla on muitakin allergioita, mutta tämä tuottaa hänelle eniten päänvaivaa, koska valkosipulia on yllättävän monessa ruuassa.

Löi rahoiksi parfyymilla

Eva

Tuoksuherkkä näyttelijä Eva Longoria, 46, saa aivastelukohtauksen, jos menee vahvasti hajustetun henkilön lähettyville. Hän on kertonut olleensa allerginen parfyymeille koko ikänsä. Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut kaunotar päättikin perustaa oman hajuvesimerkin, joka ei aiheuta aivastelua.

Ihottumaakanelista

Miley

Laulaja Miley Cyrus, 28, ei voi syödä kanelia. Se aiheuttaa hänelle ihottumaa ja kutinaa. Vaikka huippulaulaja ei pystykään nauttimaan kanelipullista, hän voi nauttia mausteen tuoksusta. Kaunotar onkin sanonut pitävänsä kanelituoksuisista kynttilöistä.

Lue myös: Tötsöttimet törröttää! Rääväsuinen Miley Cyrus unohti jotain kauppareissullaan - katso timanttiset paparazzikuvat!

Altaat ovat pannassa

Vanessa

Vanessa Hudgens, 32, on taatusti päässyt näyttelijänurallaan yöpymään luksushotelleissa, joista löytyy hulppeita uima-altaita. Hänen on kuitenkin täytynyt välttää niitä, sillä Vanessa kertoo olevansa allerginen kloorille. Siitä johtuvien iho-oireiden vakavuus riippuu kloorialtistuksen pituudesta.

Mansikat allergisoivat

Nicole

Australialaisnäyttelijä Nicole Kidman, 53, on sanonut olevansa allerginen mansikoille. Se on onneksi ainoa ruoka-aine, josta Nicolen on kieltäydyttävä. Hän on sanonut Parade-lehdelle antamassaan haastattelussa olevansa mansikoita lukuun ottamatta kaikkiruokainen.

Tomaatti vei keikat

Ariana

Vuonna 2019 huippulaulaja Ariana Grande, 27, joutui peruuttamaan kaksi konserttiaan Floridassa pahan allergisen reaktion vuoksi, jonka hän sai tomaatista. Hän kertoi reaktion tuntuneen kurkussa kuin olisi niellyt kaktuksen. Italialaista sukujuurta olevalle artistille vaiva on epäreilu, sillä tomaatti on saapasjalkamaan ruoan pääraaka-aineita.