Paparazzikuvat!

Tötsöttimet törröttää! Rääväsuinen Miley Cyrus unohti jotain kauppareissullaan - katso timanttiset paparazzikuvat!

Hllwd | 22.01.2021 21:03

Pop-maailman räväkkä supertähti Miley Cyrus, 28, bongattiin aiemmin tällä viikolla ostoksilta Calabasissa, Kaliforniassa. Apteekissakin piipahtanut laulajatähtönen näytti unohtaneen jotain hyvin olennaista ostosreissullaan.

Miley Cyrus

Katso myös: Katso vielä, kun ehdit - Miley Cyrus testaa jälleen Instagramin sietokykyä: "Tiedän, että nämä poistetaan pian"

Miley Cyrus
Vaikkei Kalifornian auringon alla liene vilpoista, näyttäisi siltä että popparilla on silti pitkät päällä.

Katso myös: Ohhoh! Juuri eronnut Miley Cyrus muhinoi yläosattomissa bloggaajakaunottaren kanssa – paparazzikuvat!

Ilman rintaliivejä shoppaillut muusikko oli pukeutunut rennosti mustiin trikoohousuihin ja valkoiseen tiukkaan toppiin. Läpikuultava pieni toppi ei jättänyt kuvaajalle paljonkaan arvailtavaa, vaan hän antoi kameran laulaa samalla, kun Miley keräili koriinsa hammastahnaa ja pesulappuja.

Miley Cyrus

Miley on aiemminkin vilautellut nännejään, eikä provosoivasta tyylistään tunnettu laulaja häpeile alastomuutta lainkaan.

Instagram-sivuillaankin Miley on usein koetellut somejätin sietokykyä, sillä Instagramissa on nollatoleranssi valokuville, joissa näkyvät naisten nännit. Miesten kohdalla tilanne on eri, sillä paidattomia miehiä saa ihailla Instagramissa vaikka joka päivä.

Katso myös: No huh: Miley Cyruksen luksustoppi paljastaa rinnat kokonaan - ei mitään alla!
 

 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!