Kuin kaksi marjaa? Margot Robbieta ehdotettiin Netflixin Tiger King -rooliin!

Oho | 31.03.2020 14:32

Netflixin Tiger King on osoittautunut jättimenestykseksi katsojien keskuudessa. Nyt dokumenttisarjan eksoottisiin eläimiin erikoistuneesta puistosta ja sen omistajasta, Joe Exoticista, on tekeillä fiktiivinen minisarja.  

Joe Exotic: Tiger King-podcastin isäntä Robert Moor vieraili hiljattain Andy Cohenin SiriusXM-podcastissa, jossa miehet keskustelivat tulevan sarjan roolijaosta. Moor paljasti, että eksentrisen puistonhoitajan rooliin on ehdolla yllättäviäkin tähtiä.

– Olemme pyöritelleet monia nimiä. Sam Rockwell on yksi, jota on esitetty Joe Exoticin rooliin. Minun oma suosikkini, kun ajatellaan laatikon ulkopuolella, olisi Margot Robbie, hän totesi.

Cohen oli ymmärrettävästi yllättynyt ehdotuksesta. Moor kuitenkin huomautti, että 29-vuotiaan Robbien ja 57-vuotiaan Exoticin ulkonäöstä on löydettävissä yhtäläisyyksiä.

– Jos katsot hänen silmiään, ne ovat aivan kuin Joen.

Moor lisäsi, että Robbie on tehnyt samantyyppisiä rooleja aiemminkin. 

– Sarjassa on I, Tonya-fiilistä. Luulen, että se tulee olemaan sävyltään hyvin samankaltainen ja uskon, että hän tekisi hienoa työtä.

Tulevan sarjan aikataulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Lähde: YouTube, Fox News, Twitter

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Moni nielaisi syvään, kun Suomen kauneimmat naiset astelivat estradille – oletko missimies, Dani Uniikki? Revenneeltä räppäriltä umpirehellinen vastaus

Katso video!

Latela-tosi-tv-sarjan tähti Lauri Huttunen vaihtoi alaa: Paloin loppuun työelämässä!

Nina Mikkonen levytti suomalaishitin hieman ennen Big Brotherin alkua – tältä se kuulostaa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!