fbq
Jessica Alves

Mitkä muodot! Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves poseeraa vähissä vetimissä uima-altaalla Espanjassa: "Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!"

Ihmis-Keninä tutuksi tullut Jessica Alves, 37, keikisteli navankin paljastavassa uimapuvussa helteisessä Marbellassa, Espanjassa.

Brasilialainen Jessica esitteli samalla myös uutta peppuaan, johon hän hiljattain laittoi täytettä 30 000 punnan eli 33 000 euron edestä.

Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves esitteli kadulla uutta hiuspehkoaan - mutta mihin katosi nenä?! Katso kuvat!

Nykyinen ihmis-Barbie avautui myös Instagramissa ja kertoi blokkaavansa seuraajistaan kaikki, jotka jättävät ikäviä kommentteja hänelle.

- Ihmiset tuomitsevat tuntematonta ja sitä, mikä ei sovi yhteiskunnan asettamiin normeihin. Elän elämäni parasta aikaa, en aiheuta haittaa kenellekään ja olen pahoillani, jos onnellisuuteni ja ylenpalttinen elämäntyylini häiritsee sinua, Jessica kirjoittaa somessa.

Jessica myös kehottaa ihmisiä huolehtimaan omista asioistaan.

- Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!

Jessica on tullut kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista operaatioistaan, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan, Ken-nukkea. Tuolloin hänet tunnettiin nimellä Rodrigo "Roddy" Alves.

Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itse asiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan Barbie-nukke, ja niinpä hän vaihtoi myös nimensä.

Jessica on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves
Jessica Alves

Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!