fbq
Ulkomaat
03.01.2022 15:36
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press
Miley Cyrus
Miley Cyrusin minitoppi valahti päältä suorassa tv-lähetyksessä: teeskentelemätön tissiteko keräsi kiitosvyöryn somessa - video ja kuvat!
Ulkomaat
03.01.2022 15:36
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: All Over Press

Popsuuruus Miley Cyrus ei vähästä hätkähdä.

29-vuotias laulajatähti oli uudenvuodenyönä esiintymässä NBC-kanavan ohjelmassa Mileys New Years Eve Party, jossa Miley emännöi vuodenvaihtumisjuhlaa suorassa lähetyksessä liveyleisön edessä. Miley esitti illan aikana lukuisia kappaleita artistivieraidensa kanssa, mutta ilta sai yllättävän käänteen muutama minuutti keskiyön jälkeen.

Kun laulaja oli esittämässä Party In The U.S.A. -kappalettaan, Mileyn yllä ollut hopeinen minikimalletoppi repesi ja valahti hänen päältään kesken kaiken. Tilanteen huomannut Miley asetti nopeasti toisen kätensä topin ja rintojensa eteen ja kääntyi selin kameroihin päin. Hän ei kuitenkaan lopettanut laulamistaan, vaan jatkoi kylmänviileästi.

Miley huomasi toppinsa pettämisen kesken esiintymisen.
Miley huomasi toppinsa pettämisen kesken esiintymisen.

 

Miley Cyrus
"Mitäs nyt keksitään?" mahtoi Miley miettiä.

 

Ohjaaja tajusi tilanteen nopeasti ja suorassa lähetyksessä kamerat kuvasivat lähinnä paikalla ollutta yleisöä ja taustalaulajia sekä lavaa laajemmin. Samaan aikaan Miley itse singahti lavan taakse toppiaan pidellen.

Lue myös: Ohhoh! Supertähti Miley Cyrus julkaisi pornahtavan videon - poseeraa yläosattomissa: "Haluatko koskea?"

Miley Cyrus
Miley lähti nopeasti rientämään lavan taakse. Samalla hän kuitenkin jatkoi laulamista.

 

Miley palasi yleisön eteen vain hetkeä myöhemmin ja ehti mukaan laulun kertosäkeeseen. Hän oli ehtinyt lyhyessä ajassa riisua toppinsa ja laittaa päälleen punaisen jakkutakin, joka hädin tuskin peitti laulajan rintamuksen.

CNN:n mukaan Cyrus reagoi tapahtuneeseen hauskasti, sillä hän muokkasi sanoituksia sopivalla tavalla kappaleen toisessa säkeistössä lisäämällä definitely-sanan hittilauluunsa.

– Everybody's definitely looking at me now (suom. Kaikki todellakin katsovat minua nyt), Miley lauloi.

Miley Cyrus

 

Myöhemmin hän jatkoi asialle vitsailua:

– Minulla on yhä enemmän vaatteita ylläni kuin koskaan aiemmin lavalla.

Lue myös: Hollywoodin uusin superpari? Kohulaulaja Miley Cyrus ratkesi juomaan uuden kultansa kanssa - paparazzikuvat kosteasta illasta!

Kappaleiden välissä Miley muistutti yleisöä, että pienimuotoinen vaatemoka on hyvä opetus uutta vuotta silmällä pitäen.

– Tämäniltainen show vaati joustamista, iskujen väistämistä ja sitä, että yrittää tehdä parhaansa huonoissakin olosuhteissa. Ja tämä joustavuus ei saa loppua tähän iltaan. Otetaan se mukaamme uuteen vuoteen, Miley sanaili.

 

"Mikään ei hetkauta"

Mileyn teeskentelemätön reaktio povivälikohtaukseen keräsi runsaasti kiitosta suoraa lähetystä seuranneiden keskuudessa sosiaalisessa mediassa.

– Mikään ei hetkauta todellista esiintyjää, eräs tv-katsoja twiittasi.

– Miley Cyrus selviämässä vaatteen pettämisestä ja palaamassa lavalle laulamaan Party In The USA:n kertosäettä on hyvä aloitus vuodelle 2022, eräs videon vaatemokasta julkaissut twiittaaja kirjoitti.  

Lue myös: 750 pullon viinikellari! Täällä hulppeassa lukaalissa Miley Cyruksesta eronnut Liam Hemsworth paransi sydänsurunsa veljiensä tukemana – kuvat!

– Miley Cyrus menettää toppinsa kesken esiintymisen, tulee takaisin toisen ihmisen takissa ja sanoo: "Minulla on yhä enemmän vaatteita ylläni kuin koskaan aiemmin lavalla", tiivisti alla olevan videotwiitin julkaissut henkilö.

– Miley on todellinen rokkitähti!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »