Katso kuva!
Emily Ratajkowski

Mallikaunotar Emily Ratajkowski sai esikoisensa - pohti lapsensa asemaa ennen synnytystä

Ulkomaat | 15.03.2021 18:01

Raskausvatsaansa Instagram-tilillään näyttävästi esitelleen mallikaunotar Emily Ratajkowskin, 29, lapsi on syntynyt. Emily julkaisi herkän kuvan vastasyntyneen pienokaisensa kanssa Instagram-tililään. Lapsi Emilyn ja hänen aviomiehensä Sebastien Bear-Mclardin ensimmäinen. 

- Sylvester Apollo Bear on liittynyt seuraamme täällä maan puolella. Sly saapui 8.3.2021 elämäni epätodellisimpana, kauneimpana ja rakkauden täyteisimpänä aamuna, Emily kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Lue myös: Taiteelliset alastonkuvat! Emily Ratajkowski iloitsee viimeisistä raskausmetreistään: Elämäni erikoishetki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Hukkui kukkalähetyksiin

Kuvassa mallikaunotar imettää vastasyntynyttä pienokaistaan. Instagram-tarinoissaan Emily on kuvannut heille esikoisensa syntymän jälkeen kilvan lähetettyjä kukka-asetelmia. Emily ja Sebastien ovat saaneet valtavasti muun muassa valkoisia ruusuja ja orkideoja. 

Lue myös: Näyttääkö tutulta? Raskaana olevan Emily Ratajkowskin povi paljastuu pikkutakin alta – katso kaunis kuvasarja!

Pohti lapsen tulevaisuutta 

Emily kertoi iloisesta odotuksestaan Vogue-lehden pitkässä esseessään, jossa hän pohti muun muassa sitä, millaisia haasteita heidän tuleva lapsensa joutuisi nykypäivänä kohtaamaan. Emily nimesi lapsensa mahdollisiksi haasteiksi tulevaisuudessa esimerkiksi rodun, vallan ja sukupuolen.

Emily pelkäsi kirjoituksessaan, että saadessaan tyttölapsen tämä joutuisi kohtaamaan eläessään paljon sisäistettyä naisvihaa. Poikalapsen kohdalla Emily totesi, että toivoo voivansa opettaa pojalleen, ettei tällä ole erityistä ”valta-asemaa”, vaikka onkin valkoihoinen mies. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily ja Sebastien myös kertoivat, että toivovat lapsensa kertovan itse heille sukupuolestaan, kun lapsi on itse asian ensin tiedostanut. Emily myönsi kirjoituksessaan, ettei ollut koskaan ajatellut saavansa poikaa. Emily kuitenkin epäili, että hänen miehensä toivoi salaa poikaa. 

- Haluan olla vanhempi, joka antaa lapsensa kertoa minulle, kuka hän on. Voin vain toivoa, että lapseni pystyy määrittämään oman paikkansa maailmassa, Emily kirjoitti.

Lue myös: Supermalli rannalla! Emily Ratajkowski keimaili kapula kädessä: kiusoitteli aviomiestään bikineissä - paparazzikuvat!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Lue myös: Mallikaunotar raskaana - Emily Ratajkowski ei halua tietää tai kertoa lapsensa sukupuolta: ”Hän kertoo meille sukupuolensa 18-vuotiaana”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!