Katso videot!
emily ratajkowski

Mallikaunotar raskaana - Emily Ratajkowski ei halua tietää tai kertoa lapsensa sukupuolta: ”Hän kertoo meille sukupuolensa 18-vuotiaana”

Hllwd | 27.10.2020 15:24

Mallikaunotar Emily Ratajkowski, 29, paljasti maanantaina Vogue-lehden välityksellä olevansa raskaana. 

Mallikaunotar kirjoitti Vogue-lehdelle pitkän esseen, jossa hän kertoo, ettei halua tietää lapsen sukupuolta etukäteen. Emilyn mukaan hänellä on aviomiehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa tähän selkeä syy. 

- Emme tiedä sukupuolta ennen kuin lapsemme on 18. Sitten hän kertoo meille sukupuolensa, Emily kertoo.  

Lehti jakoi lyhytelokuvan verkossa julkaistun artikkelin yhteydessä, missä käsitellään Emilyn tunteita raskaudesta. Emily on jakanut itse videosta lyhyen pätkän omalla Instagram-tiillään. 

Sosiaalisessa mediassa mallikaunotar jakoi raskaustiedotteestaan useampia julkaisuja. Yhdessä hän miettii, mitä tulevaisuus tuo lapsen myötä. 

- Kuka sinusta mahtaa tulla? Millaiseksi vanhempasi kasvavat? Kuinka muutatkaan elämäämme? Emily pohtii. 

Lue myös: Supermalli rannalla! Emily Ratajkowski keimaili kapula kädessä: kiusoitteli aviomiestään bikineissä - paparazzikuvat! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Syvällistä pohdintaa

Esseen mukaan Emilyä huolestuttaa tuoda lapsensa nykymaailmaan. Hän kokee lapsensa kohtaavan nykymaailmassa ongelmia rodun, sukupuolen ja vallan kanssa.  

Emilyä pelottaa, että jos vauva on tyttö, hän saattaa kokea äitinsä tavoin tietynlaista naisvihaa. Poikalapsen taas malli näkee haasteellisena siinä, että lapsi voi oppia ”valta-asemansa” maailmassa valkoisena miehenä. 

Lue myös: Huh, kuinka hikistä hommaa! Upeat julkkiskaunottaret nauttivat helteistä - Emily Ratajkowski ja Rita Ora kuumissa bikinikuvissa!

Emily ja Sebastian kohtaavat myös omat ennakkoluulonsa. Emily myöntää, ettei ollut koskaan ajatellut saavansa poikaa. Emily kuitenkin epäilee, että hänen miehensä toivoo salaa poikaa. 

- Haluan olla vanhempi, joka antaa lapsensa kertoa minulle, kuka hän on. Voin vain toivoa, että lapseni pystyy määrittämään oman paikkansa maailmassa, Emily kirjoittaa.

Häntä häiritsee, että maailmassa lapsien sukupuolet päätetään heidän puolestaan.

- Ennen kuin he voivat puhua tai helvetti edes syntyä, Emily raivoaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Omakohtaiset kokemukset 

Miettiessään lapsensa sukupuolta Emily paljastaa nuoruuden kokemuksiaan. Hän kertoo, kuinka hän on aina ollut tietoinen kauneudesta ja sen suhteesta valtaan. Hänestä tuo tietoisuus muokkaa tapaa, jolla tytöt näkevät itsensä muihin verrattuina - lapsesta aikuisuuteen asti.

Lue myös: Oho, mallikaunotar Emily Ratajkowskin ulkonäkö muuttui roimasti - mitä mieltä olet tästä blondista? Katso kuvat!

Emily käsittelee esseessä myös muita hänen raskautensa näkökulmia. Yhtenä huomiona hän nostaa esiin "outoja ja tuntemattomia" tapoja, kuinka hänen ruumiinsa muuttuu. Emilyn mielestä nainen on luontaisesti yksin näiden muutosten keskellä, vaikka lähellä on paljon rakkaita tukemassa. Hän kuitenkin odottaa rauhan ja ihmeen tunnetta, kun vauva vihdoin syntyy. 

- Haluan sinun näkevän maailman potentiaalin. En malta odottaa, että näen, kuka sinä olet, Emily sanoo lyhytvideossa.

Lähde: Vogue 
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!