Katso kuvat!
emily ratajkowski

Taiteelliset alastonkuvat! Emily Ratajkowski iloitsee viimeisistä raskausmetreistään: Elämäni erikoishetki

Hllwd | 09.02.2021 12:03

Raskaana oleva mallikaunotar Emily Ratajkowski, 29, julkaisi upeita alastonkuvia Instagram-tilillään. Hän jakoi taiteellisia mustavalko-otoksia muutamassa eri päivityksessä, joissa hän hehkuttaa raskautensa loppusuoraa. 

- Olen erittäin kiitollinen, että tämän elämäni erikoishetken ikuistivat unelmieni yhteistyökumppanini ja ystäväni Inez ja Vindooh. Kiitos. Tältä näytin 33 raskausviikon jälkeen. 

Lue myös: Mallikaunotar raskaana - Emily Ratajkowski ei halua tietää tai kertoa lapsensa sukupuolta: ”Hän kertoo meille sukupuolensa 18-vuotiaana” 

Malli kertoi raskaudestaan viime vuoden lokakuussa. Tuolloin hän kertoi, ettei halua miehensä Sebastien Bear-Mclardin kanssa tietää lapsensa sukupuolta. Emilyn mukaan heidän esikoisensa kertoo vanhemmilleen oman sukupuolensa täytettyään 18 vuotta. 

Emilyn tuoreet julkaisut ovat sen verran kauniita, että ne voisivat olla taidegalleriassa näytillä. Alastomuudesta huolimatta kuvat eivät ole lainkaan hävyttömiä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Lue myös: Supermalli rannalla! Emily Ratajkowski keimaili kapula kädessä: kiusoitteli aviomiestään bikineissä - paparazzikuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Tulevaisuuden huolet

Mallikaunotar kirjoitti raskausilmoituksensa yhteydessä Vogue-lehdelle pitkän esseen, jossa hän pohti lapsensa tulevaisuutta.

Sen mukaan Emilyä huolestuttaa tuoda lapsensa nykymaailmaan. Hän kokee lapsensa kohtaavan ongelmia rodun, sukupuolen ja vallan kanssa.

Emilyä pelottaa, että jos vauva on tyttö, hän saattaa kokea äitinsä tavoin tietynlaista naisvihaa. Poikalapsen taas malli näkee haasteellisena siinä, että lapsi voi oppia ”valta-asemansa” maailmassa valkoisena miehenä. 

Lue myös: Huh, kuinka hikistä hommaa! Upeat julkkiskaunottaret nauttivat helteistä - Emily Ratajkowski ja Rita Ora kuumissa bikinikuvissa!

Emily ja Sebastian kohtaavat myös omat ennakkoluulonsa. Emily myöntää, ettei ollut koskaan ajatellut saavansa poikaa. Emily kuitenkin epäilee, että hänen miehensä toivoo salaa poikaa. 

- Haluan olla vanhempi, joka antaa lapsensa kertoa minulle, kuka hän on. Voin vain toivoa, että lapseni pystyy määrittämään oman paikkansa maailmassa, Emily kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!