fbq
Prinssi Harry Meghan Markle

Kuninkaallinen skandaali! Herttuatar Meghania vastaan hurjia syytöksiä - Kuningashuone aloittaa historiallisen tutkinnan

Sussexin herttuatar Meghania, 39, vastaan on esitetty vakavia syytöksiä brittimediassa. The Times -lehteä lähestyneet nimettömänä pysyvät lähteet ovat huolissaan siitä, että tuleva Meghanin ja prinssi Harryn kohuttu haastattelu Oprahin kanssa näyttäisi vain yhden puolen entisten kuninkaallisten käytöksestä. Nimettömänä pysyvät lähteet ovat toimittaneet The Times -lehdelle muun muassa Meghanin ja Harryn entisen lehdistösihteerin Meghanista tekemän virallisen kantelun vuodelta 2018.

Prinssi Harry ja Meghan Markle saavat vaikeuksien jälkeen toisen lapsen - katso paljonkertova kuva!

Jason Knauf, Sussexin herttuaparin entinen lehdistösihteeri, lähetti lehdistötietojen mukaan jo vuonna 2018 kuningashuoneen sisäisen sähköpostin, jossa syytti Meghania kiusaamisesta. Kaksi kuukautta aiemmin Meghan oli luottanut Jasoniin niin paljon, että oli pyytänyt tältä kommentteja äärimmäisen henkilökohtaiseen kirjeeseen, jonka kirjoitti isälleen, kertoo Newsweek.

Prinssi Harry Meghan Markle
Harry ja Meghan menivät naimisiin vuonna 2018.

Jasonin kirjoittaman sähköpostin mukaan, kaksi Meghanin henkilökohtaista avustajaa olivat jättäneet työtehtävänsä herttuattaren käytöksen vuoksi. Jason sanoo tekstissään, että Meghanin käytöstä ei voi hyväksyä.

Jason kirjoittaa, että kahta työntekijää alettiin systemaattisesti kiusata sen jälkeen, kun he ilmaisivat huolensa Meghanin henkilökohtaisesta sihteeristä, Samantha Cohenista.
 
- Olen erittäin huolissani siitä, että herttuatar sai kaksi työntekijää kiusattua pois henkilökunnasta viimeisimmän vuoden aikana, Jason kirjoitti.

- Herttuattarella näyttäisi olevan aina joku silmätikkunaan. Nyt hän kiusaa henkilöä X (nimi poistettu) ja yrittää horjuttaa tämän itsetuntoa. Meillä on raportteja toistensa perään, joissa työntekijät ovat todistaneet herttuattaren epäsuotuisaa käytöstä henkilöä X kohtaan.

Prinssi Harry Meghan Markle
Harry ja Meghan asuvat nykyään Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Britannian kuningashuone julkaisi The Times -lehden uutisen jälkeen tiedotteen, jossa kertoi aloittavansa virallisen tutkinnan lehden syytöksistä. Britannian kuningashuoneen jäsenet on perinteisesti nähty hyvän mielen lähettiläinä ja syytökset on siksi otettu vakavasti. Tutkintaa voidaan silti pitää historiallisena, sillä tutkittavana ovat kuningashuoneen entiset, läheiset jäsenet.

Meghan Marklen sisarpuoli Samantha pilkkaa kirjassaan herttuattaren ulkomuotoa: Rinnat teipattiin suuremmiksi!

- Henkilöstöosastomme ottaa asianmukaisesti tutkintaansa olosuhteet, joihin artikkeli viittaa. Henkilökunnan jäsenet, mukaan lukien ne jotka ovat jo vaihtaneet työpaikkaa, kutsutaan haastateltaviksi, jos tästä voitaisiin oppia jotakin.

- Kuningashuoneen jäsenillä on ollut kunniallinen työskentelykäytäntö jo vuosien ajan, eikä kuningashuone suvaitse kiusaamista tai häiriköintiä työpaikallaan, tiedotteessa kerrotaan.

Meghan otti jo kantaa vellovaan kohuun. Herttuattaren väitetään sanoneen joutuneensa Kensingtonin palatsin silmätikuksi, sillä syytökset tulivat julki vain päiviä ennen kohutun haastattelun julkistamista. Oprahin haastattelun on määrä tulla julki sunnuntaina. 

Meghan Marklen katkeroituneen Samantha-siskon kohukirjassa hurjia väitteitä: Häävieraille huumeita!

 Paparazzikuvat Kanadasta! Uutta kotia etsivä kohuherttuatar Meghan lentää lyhyitä matkoja!