Katso kuva!
Meghan Markle Prinssi Harry

Prinssi Harry ja Meghan Markle saavat vaikeuksien jälkeen toisen lapsen - katso paljonkertova kuva!

Hllwd | 15.02.2021 14:09

Herttuatar Meghan Markle ja prinssi Harry saavat toisen lapsensa. Pariskunnalla on ennestään Archie-poika, joka täyttää toukokuussa 2 vuotta.

Lue myös: Prinssi Harry pisti itsensä likoon – paljonkertova kuva!

Meghan kertoi marraskuussa avoimesti New York Times -lehden kolumnissaan saaneensa keskenmenon viime vuoden heinäkuussa. Asia käynnisti valtavan palauteryöpyn. Meghania kiiteltiin avoimuudesta, kun hän avautui kipeästä asiasta. Pariskunta sai myös runsaasti tukea niin lähipiiriltään kuin tuntemattomilta. Nyt onni näyttää kääntyneen, sillä useat eri mediat ovat uutisoineet perheen kasvavan nelihenkiseksi.

- Me voimme varmistaa, että Archiesta tulee isoveli. Sussexin herttuatarpari on äärimmäisen onnellinen odottaessaan toista lastaan, lähipiiri kertoi People-lehdelle.

Kuva onnellisesta odotuksesta julkaistiin parin läheisen ystävän, pitkäaikaisen valokuvaajan Misan Harrimanin Instagram-sivulla. Misan julkaisi mustavalkoisen kuvan, jossa Meghan makaa Harryn sylissä nurmikolla valtavan puun alla. Paljasjalkainen Harry katselee rakastuneena Meghania, joka pitelee kauniisti pyöristynyttä vauvavatsaansa.

Tulevan pienokaisen sukupuolta tai laskettua aikaa ei ole toistaiseksi paljastettu.

Lue myös: Huomasitko?! Meghan Marklen roolihahmo käyttää suomalaista tuotetta Suits-hittisarjassa!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!