Meghan Marklen katkeroituneen Samantha-siskon kohukirjassa hurjia väitteitä: Häävieraille huumeita!

Ulkomaat | 20.02.2021 21:03

Meghan Marklen, 39, sisarpuolen Samanthan juuri julkaistu kirja on mannaa rojalistille, joiden mielestä Meg rikkoi kiinteän kuningasperheen. Todellisuudessa perhe on ollut täynnä skandaaleita jo ennen prinssipuoliso Harryn, 36, syntymää.

Samantha on ollut viimeksi tekemisissä Meghanin kanssa viisi vuotta sitten, jolloin he puhuivat lyhyesti puhelimessa Thomas-isänsä terveydestä.

– Meghan kertoi kohdanneensa prinssin. Ihmettelin, miksi titteli oli niin tärkeä. Rakastunut nainen sanoisi kohdanneensa elämänsä miehen, Samantha kirjoittaa.

Samanthaa kalvaa yhä muun muassa Meghanin tokaisu hammastahnatuubista, vaikka tapahtuneesta on yli 25 vuotta.
Samanthaa kalvaa yhä muun muassa Meghanin tokaisu hammastahnatuubista, vaikka tapahtuneesta on yli 25 vuotta.

Lue myös: Skandaaliteos! Herttuatar Meghanin isosisko kirjoitti häijyn kirjan perheenjäsenestään – Tyrkkyprinsessan siskon päiväkirja paljastaa sisarkateuden raadollisuuden

Ei hääkutsua

Samantha on hellittämättä solvannut 20 vuotta nuorempaa Meghania tämän häistä lähtien. Katkeruuden aiheutti se, ettei sisarpuolta kutsuttu häihin.

Samantha itse sanoo loukkaantuneensa, kun Harry kuvaili mediassa kuninkaallisten olevan Meghanille se perhe, jota tällä ei koskaan ole ollut.

– Meghan on aivopessyt Harryn ja syöttänyt tälle Tuhkimo-tarinaa. Hän yritti myös ennen saada isän hylkäämään meidät muut lapset, jotta tämä pääsisi häihin.

​ Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla.Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla. ​
​ Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla.Meghan ei ole kommentoinut sisarpuolensa kohukirjaa millään tavalla.

Lue myös: Oho, Prinssi Harryn kihlattu Meghan Markle oli naimisissa jo aiemmin – tällainen on ex-mies!

Samantha kuvailee kirjassa myös perhekuvioiden historiaa mutta jättää kertomatta muun muassa sen, miksi hänen omat lapsensa lähetettiin isovanhempien kasvatettaviksi jo pieninä.

Sisarpuoli kertoo, että kun Meghan avioitui vuonna 2011 elokuvatuottaja Trevor Engelsonin kanssa, heidän häissään jaettiin vieraille marihuanapussukka kullekin, jotta ilo nousisi ylimmilleen.

Meghanin ja Trevorin avioliitto kesti vain kaksi vuotta. He erosivat vuonna 2013.
Meghanin ja Trevorin avioliitto kesti vain kaksi vuotta. He erosivat vuonna 2013.

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Getty Images
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!