fbq
Kobra

Kobra puri 8-vuotiasta poikaa ja kuoli

Lauantaina 5. marraskuuta 8-vuotias Deepak-poika leikki takapihallaan, kun hän äkkiä joutui  keskelle vaarallista välikohtausta.

Intian Chhattisgarhin seudulla asusteleva Deepak ei aavistanut vaaraa, kunnes valtava kobra kietoutui hänen kätensä ympärille täysin ilman varoitusta.

Sankarikissa ajoi myrkkykäärmeen perheen kodista Intiassa!

Kyseessä oli intiankobra, eli silmälasikäärme, joka upotti myrkkyhampaansa syvälle Deepakin käteen. Poika oli valtavissa kivuissa, eikä saanut luikertelevaa lurjusta ravisteltua irti. Silloin hänen selviytymisvaistonsa otti vallan. Hän päätti purra käärmettä takaisin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Minuun sattui hirveästi. Kun käärme ei antanut periksi yrittäessäni ravistella sitä pois, purin sitä itse kahdesti, kovaa. Kaikki tapahtui hurjan äkkiä, Deepak kertoo New Indian Expressin mukaan.

Deepakin perhe vei pojan heti lääkäriin, jossa häntä tarkkailtiin koko päivä. Pojalle ei tullut puremasta oireen oiretta, eli kobra ei ollut erittänyt puremakohtaan yhtään myrkkyä sen ollen niin sanotusti kuiva purema.

Deepak palautui nopeasti entiselleen. Käärme puolestaan menehtyi välikohtauksessa.

Kobra
Kobra ei selvinnyt kaksintaistelusta. Kuvan käärme ei liity tapaukseen.

Pitsiä ja käärmeitä - Sonja Aiello poseeraa mysteeripäivityksessä seksikkäässä alusasussa

Intiassa elelee yli 300 käärmelajia, joista 60 on myrkyllisiä. Indian Expressin mukaan valtiossa kuolee vuosittain yli 64 000 ihmistä käärmeenpuremien johdosta. 

Deepakia purreen intiankobran eli silmälasikäärmeen myrkky on niin voimakasta, että ihminen saattaa menehtyä sen vuoksi muutamassa tunnissa ilman vastamyrkkyä. Yleensä käärmeet ovat säikkyjä ihmisten lähellä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hui, 50-senttinen vaarallinen käärme putosi Balilla aurinkoa ottaneen Rosanna Kuljun mahan päälle: "Kiljuin ja löin paniikissa vahingossa itseäni silmään"