fbq
Ulkomaat
24.03.2021 10:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
kim kardashian
Kim Kardashianin pihalle nousi useita pieniä rakennuksia - tällaista leikkialuetta ei joka päivä näekään!
Ulkomaat
24.03.2021 10:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Aviomiehestään Kanye Westistä, 43, avioeroa hakeva Kim Kardashian, 40, on rakennuttanut Kalifornian-kotinsa pihalle oman pikkukylän. Räppärimiehestään eroavan kohukaunottaren Calabasasissa sijaitsevan luksuskodin tontille on noussut monia pikkurakennuksia, jotka näyttävät hänen lapsilleen tehdyiltä leikkipaikoilta. 

Talojen ansiosta piha muistuttaa hieman edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin Neverlandiä. 

 Lue myös: Oih, Kim Kardashian nauttii sinkkuudestaan söpöissä pinkeissä rintsikoissa! 

1

Lue myös: Asuvat jo erillään! Kim Kardashian ja Kanye West eron partaalla – miten miljardiomaisuus jaetaan?

3

Vain olennaiset

Toki Kimin leikkipiha ei ole yhtä suuri kuin pahamaineinen Neverland, sillä kohukaunottaren leikkikylä on noin kahdeksan pienen rakennuksen kokoinen. Kylässä on tietysti kaikki tarpeellinen lapsille tehtynä, kuten suuri legolinna kahdella liukumäellä, paloasema autoineen, ravintola ja Kimin kauneustuotteiden liike. 

Lue myös: Mikä nakunäky! Sinkkuna viihtyvä Kim Kardashian pukeutui pelkkiin sukkahousuihin! 

2
4

Lue myös: Tekikö 7-vuotias North todella tämän maalauksen?! Kim Kardashian raivostui valehtelusyytöksistä: ”Älkää nolatko itseänne enää enempää”

5
6

Avioero

Monet mahtoivat yllättyä helmikuun loppupuolella, kun tuli tietoon, että Hollywoodin superpari hakee avioeroa. Kimin ja Kanyen liiton päättymisestä oli toki viime vuoden aikana ollut paljon huhuja, ja heidän riidoistaan kerrottiin monissa medioissa. 

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat - tuoreet paparazzikuvat paljastavat: Kanye käyttää edelleen vihkisormusta!

Seksivideollaan julkisuuteen aikoinaan ponnahtanut Kim kuitenkin vahvisti huhut, kun hän jätti avioerohakemuksen helmikuun puolivälin tienoilla. Pariskunta ehti olla naimisissa lähes seitsemän vuotta, ja heillä on neljä lasta, 7-vuotias tytär North, 3-vuotias tytär Chicago, 5-vuotias poika Saint ja vuoden ikäinen poika Psalm.

kim ja kanye
Kimin ja Kanyen seurustelu sai alkunsa vuonna 2012. Kuva All Over Press.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »