fbqMikä nakunäky! Sinkkuna viihtyvä Kim Kardashian pukeutui pelkkiin sukkahousuihin! | Seiska
Katso kuva!
Kim Kardashian

Mikä nakunäky! Sinkkuna viihtyvä Kim Kardashian pukeutui pelkkiin sukkahousuihin!

Paljasta Pintaa | 27.02.2021 21:01

Aviomiehestään Kanye Westistä, 43, viime viikolla eronnut Kim Kardashian, 40, säkenöi tuoreissa kuvissa rohkeana sinkkunaisena.

Seksikkäästi pukeutunut Kim on ehtinyt viime aikoina tavata ystäviään ja sisaruksiaan ravintolassa. Lisäksi kaunotar on julkaissut kuumia kuvia myös sosiaalisessa mediassa.

Tuoreimmassa tummaverikön Instagram-kuvassa hän istuu maassa, pitäen käsiään rintojensa edessä. Ensi vilkaisulla saattaisi vaikuttaa siltä, että Kim poseeraa täysin nakuna. Näin ei kuitenkaan ole, sillä Kimillä on yllään ihonväriset sukkahousut.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat - tuoreet paparazzikuvat paljastavat: Kanye käyttää edelleen vihkisormusta!

Tässä Kim Kardashianin näyttäviä Instagram-julkaisuja.

Myös paparazzit ovat ikuistaneet upeita kuvia kaunottaresta. Näin seksikkäänä ilman vihkisormusta liikkeellä ollut Kim bongattiin taannoin ravintolasta.

Kim Kardashian

Sopuisa ero

Uutissivusto TMZ:n mukaan ero on ”niin sopuisa kuin se voi olla”. Sivuston mukaan Kim hakee yhteishuoltajuutta parin lapsiin. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta, North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, ja Psalm, 1. 

Kimillä ja Kanyellä on avioehto, jonka mukaan jokaisesta avioliittovuodestaan Kanyen kanssa Kim nettoaa miljoona dollaria – aina kymmenenteen aviovuoteen asti. Kim saa myös pitää kaikki lahjaksi saamansa tavarat, etenkin korut.

Kimin ja Kanyen seurustelu sai alkunsa vuonna 2012. Pariskunta on ollut naimisissa lähes 7 vuotta. He astelivat avioon ökyseremoniassa Italiassa vuonna 2014. Avioero on Kimille kolmas ja Kanyelle ensimmäinen. 

Lue lisää: Asuvat jo erillään! Kim Kardashian ja Kanye West eron partaalla – miten miljardiomaisuus jaetaan?

People-lehden lähteen mukaan Kanye kärsii ahdistuksesta, eikä räppäri voi tällä hetkellä hyvin. 

Heinäkuussa Kanyen mielenterveysongelmat näkyivät myös parisuhteessa. Manian kourissa tähti julisti pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi. Kohua aiheuttivat myös Kanyen ristiriitaiset Twitter-julkaisut. Tilannetta yritettiin sittemmin paikkailla yhteisellä perhelomalla. 

Lue myös: Superparin erohuhut kiihtyvät: Kim Kardashian haluaa eroon Kanye Westistä - palkkasi jo huippujuristin

Kim kardashian kanye west
Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!