Asuvat jo erillään! Kim Kardashian ja Kanye West eron partaalla – miten miljardiomaisuus jaetaan?

Hllwd | 17.01.2021 14:02

Julkkispariskunta Kim Kardashian, 40, ja Kanye West, 43, ryvettyvät rajujen eroväitteiden keskellä. Kuusi vuotta kestänyt liitto on jo julistettu entiseksi, sillä lukuisat lähteet ovat vahvistaneet erojärjestelyjen olevan jo pitkällä.

Lusikoiden päätyessä jakoon luvassa on melkoinen selvittäminen, miten luksuskaarat, kartanot ja pankkitilien saldot jaetaan.

Lue myös: Superparin erohuhut kiihtyvät: Kim Kardashian haluaa eroon Kanye Westistä - palkkasi jo huippujuristin

Kimyeksi kutsutun avioparin viime vuosi oli varsin vaiheikas. Koronakevät aiheutti parivaljakon välille riitaa, mikä enteili myrskyisää kesää.

Heinäkuussa Kanyen mielenterveysongelmat näkyivät myös parisuhteessa. Manian kourissa tähti julisti pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi. Kohua aiheuttivat myös Kanyen ristiriitaiset Twitter-julkaisut. Tilannetta yritettiin sittemmin paikkailla yhteisellä perhelomalla. Nyt Kimin on sanottu saaneen tarpeekseen vuonna 2012 alkaneesta rakkaussuhteesta.

Kim Kardashian

Varallisuus 1,8 miljardia euroa

Kanyen arvellaan tienanneen kaikkiaan noin reilun miljardin omaisuuden. Myös Kimillä kerrotaan olevan noin 730 miljoonaa euroa hallussaan. Kimillä on tuloja sosiaalisesta mediasta sekä televisio-ohjelmasta Keeping Up With The Kardashians. Kanye puolestaan on tienannut musiikkiuransa lisäksi Yeezy-kenkämallistollaan.

kenkä

Luksusautoja riittää

Kanyen talli pursuaa ökyautoja, joita on kertynyt vuosien varrella useita. Niiden yhteisarvon kerrotaan olevan yli viisi miljoonaa euroa. Lisäksi Kim on hemmotellut miestään 608 000 euron Lamborghini Aventadorilla, jonka hän osti Kanyelle vuonna 2012 syntymäpäivälahjaksi.

auto

Asianajaja apuun

Kim on palkannut avukseen avioeroihin erikoistuneen Laura Wasserin. Eroa ei ole vielä virallisesti laitettu vireille, mutta Kimin on kerrottu tavanneen tunnettua asianajajaa jo pitkään. Tämä yrittää järjestää eron ja omaisuudenjaon niin, että asiat saataisiin soviteltua ilman jäätävää oikeussotkua.

Kihlasormusta ei enää näy

Kimin ei ole enää viime aikoina nähty pitävän kihlasormusta nimettömässään, mikä on vahvistanut erohuhuja. Hän sai arviolta 3,2 miljoonan euron arvoisen sormuksen Kanyelta kihlavuonna 2013.

sormus

Asuvat jo erillään

Kaksikko on ollut asumuserossa jo tovin. Kanye on majaillut 11,3 miljoonan euron arvoisella Wyomingin-maatilalla, jossa on myös karjaa.

mesta

Kim viihtyy Kalifornian-kartanossa, joka on parin yhteinen. Sen arvoksi on sanottu mittavan remontoinnin jälkeen jopa 48,6 miljoonaa. Kartanon lähistöllä on myös vaatimattomampi kahden miljoonan pikkutalo, jonka lisäksi heillä on muitakin kiinteistöjä.

mesta

Lasten nimet ihmetyttivät

Kesällä 2013 Kim ja Kanye saivat ensimmäisen lapsensa Northin. Seuraavan vuoden joulukuussa heille syntyi Saint. Vuonna 2018 perheeseen syntyi Chicago, jonka nimi tulee siitä, että isä Kanye varttui Chicagossa. Viimeisimpänä paria siunattiin Psalmilla.

lapset

Lahjoja ei tarvitse palauttaa

Seurapiirijulkkiksen mieheltään saamat lahjat jäävät eron jälkeen vaimolle. Kim ja Kanye nimittäin allekirjoittivat naimisiin mennessään avioehdon, jonka mukaan kauneusguru saa pitää kaikki räppärimiehensä ostamat lahjat eron tullessa. Avioehto sisältää myös yksityiskohtia kiinteistöistä ja raha-asioista.

Lue myös: Ällistyttävä näky: Kim Kardashian muljautti hurjat kurvinsa liki laittomiin bikineihin - nämä poseeraukset salpaavat hengen!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:ALL OVER PRESS,  MTV, ADOBE STOCK PHOTOS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!