fbq
Ulkomaat
20.04.2021 15:02
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Hollywoodin vastakohdat
Johnny Depp ja Tom Hanks ovat toistensa vastakohdat! Kollegat paljastavat Hollywoodin hyvikset ja pahikset
Ulkomaat
20.04.2021 15:02
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Molemmat ovat Hollywoodin menestyneimpiä tähtiä ja tehneet pitkän uran elokuvabisneksessä. Silti nämä näyttelijät Johnny Depp, 57, ja Tom Hanks, 64, ovat kuin yö ja päivä, jos heidän kollegoiltaan kysytään.

Tom Hanks

Johnny oli nuorena rento kaveri, mutta viimeaikaiset yksityiselämän ongelmat heijastuvat kuvausten kulisseissa. Äksyilystä ja ryyppäämisestä on tullut Johnnyn tavaramerkkejä. Vuonna 2018 hänet jopa haastettiin oikeuteen siitä, että oli motannut työkaveria päin naamaa. Tom taas on oikea herrasmies, kaikkien kaveri. Häntä kuvaillaan helpoksi, hauskaksi ja reiluksi.

Johnny Depp

Lue myös: Johnny Depp avautui päihdeongelmastaan oikeussalissa: Aloin käyttää huumeita 11-vuotiaana!

Kiltti jättiläinen

Dwayne Johnson

Toimintaleffojan stara Dwayne ”The Rock” Johnson, 48, tienaa Hollywoodin muhkeimman tilipussin, mutta se ei ole noussut päähän. Dwayne on valkokankaan kiltti jättiläinen, josta on helppo pitää. Hän ei leveile, on hauska ja muistaa jopa naisvastanäyttelijäänsä kukilla.

Lue myös: Tahdotko järkälemäiseen Hollywood-kuntoon? Näin Dwayne "The Rock" Johnson treenaa – katso video hikisestä lihaskimpusta

Symppis työmyyrä

Hugh Jackman

Yksi parhaista Hollywoodin työkavereista on Hugh Jackman, 52. Australialaisesta pitävät kaikki, jotka hänen kanssaan ovat joskus töitä tehneet. Hugh on kuulemma ystävällinen, ihana ja hauska kaikkina työpäivinä. Lisäksi hänet tunnetaan ahkerana ja lahjakkaana näyttelijänä.

Lue myös: Hugh Jackman harrastaa X-Men-aiheisia seksileikkejä!

Ilkeä diiva

Teri Hatcher

Täydelliset naiset -sarjan naisnäyttelijäkaarti ei voinut sietää kollegaansa Teri Hatcheria, 56, joka muun muassa omi itselleen sarjan stailistien ajan. Eva Longoria, Felicity Huffman, Marcia Cross ja Nicollette Sheridan pitivät kuvaustauoilla hauskaa, mutta Teri ei suostunut porukan ilonpitoon mukaan. Teriä onkin työympyröissä nimitetty diivaksi ja maailman ilkeimmäksi naiseksi.

Vihainen kitisijä

Alec Baldwin

Näyttelijä Alec Baldwin, 63, on vuosien saatossa saanut painajaismaisen työkaverin maineen, kuten 30 Rock -hittisarjan työryhmästä on kanneltu. Alec ärsytti muita jatkuvalla myöhästelyllään ja valittamalla naurettavista mitättömyyksistä. Lisäksi työilmapiiriä hiersivät Alecin raivokkaat tunteenpurkaukset.

Lue myös: Voihan nenä! Nyt kävi klassinen kömmähdys Alec Baldwinille - katso hauskat kuvat

Ylistyssanoja hurmurille

George Clooney

Hollywoodin kermaan lukeutuva George Clooney, 59, hoitaa työnsä ammattitaidolla ja intohimolla. Monet kollegat ovat hehkuttaneet hänen lahjakkuuttaan niin vastanäyttelijänä kuin ohjaajana. Avokätinen, hauska ja fiksu ovat adjektiiveja, joilla Georgea usein kuvaillaan.

Lue myös: Hepsankeikka ja bisnesnainen – Seiskan muotipoliisi ruotii George Clooneyn Amal-rakkaan tyylin!

Laiska ahne

Bruce Willis

Die Hard -tähti Bruce Willis, 66, tunnettiin takavuosina reiluna tyyppinä, mutta iän myötä hän on muuttunut hankalaksi työkaveriksi. Ohjaaja Kevin Smithin mukaan Bruce suorastaan murjoo ihmisten sieluja ja on todellinen mulkku. Kollega Sylvester Stallone kuvailee Brucea laiskaksi ja ahneeksi, koska tämän tiedetään vaativan huippupalkkion pienistäkin sivurooleista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »